Beoordelingen van Chiang Mai Hilversum Hilversum

Recente recensies

5.0
Hubert
14 mei 2022

Fantastische zorgvuldig bereidde gerechten met een echt Thais smaakpalet!

Rene Verhagen
10 mei 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Kelvin van der Duin
9 mei 2022

Erg lekker gegeten en goede communicatie over bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy
7 mei 2022
Remon MP
5 mei 2022

Heerlijk vers eten, je kunt de smaak aanpassen hoe jij het hebben wilt, als je bijvoorbeeld voedsel allergieën hebt. Perfect hoe de medewerker van Chiang Mai meedenkt.

Mark van der Weide
3 mei 2022

Heerlijk! En altijd de bezorging mooi op tijd en zeer netjes. Echt een feestje iedere keer weer.

Mar
2 mei 2022

Zoals altijd super lekker gegeten. Vriendelijke bezorging die eerlijk vertelde dat we dubbele bezorging kosten hadden betaald. Wat doe je dan? Deze student ondersteunen toch. Hij was ons er dankbaar voor. Tot de volgende keer.

Steinkamp
2 mei 2022

Fantastisch eten. Warm en op tijd bezorgd. Helemaal prima. Jullie hebben een nieuwe klant erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
1 mei 2022

Heerlijk gegeten en netjes en warm bezorgd, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
28 april 2022

De bestelling was wel te laat maar als compensatie ontvingen we een gratis fles koele witte wijn. Goede service en lekker eten!

Karoline
28 april 2022

Regelmatig bestel ik bij Chiang Mai en het is altijd prima, zowel qua smaak als hoeveelheid. Bij de laatste bestelling ging er in de logistiek iets fout maar dat werd meer dan keurig opgelost. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

Lucia
26 april 2022

Voor 1e keer besteld: top, echt super lekker!

An
23 april 2022
M.D.
23 april 2022

Heeerlijk gegeten!

Trost
20 april 2022

Erg goed!

Sabrina
20 april 2022

Lekker veel knapperige groenten, goed op smaak dankzij verse kruiden en redelijk vlot bezorgd. Aanrader.

Ellen
15 april 2022
M.Lausberg
15 april 2022

Lekker!!!!

Michiel
9 april 2022

Blijft beste Thai in omstreken

Ernst
7 april 2022

Bezorging en communicatie over bezorgtijden was perfect! De gerechten heerlijk, helaas was de witte rijst koud.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Ernst, het is teleurstellend om te horen dat de temperatuur van de rijst niet volgens uw verwachting was. Het is ook echt de eerste keer dat iemand hierover niet tevreden is. Al onze gerechten worden per persoon klaargemaakt en de rijst wordt op verschillende momenten in de avond bereid en in een speciale pan op temperatuur gehouden. Jammer dat u niet even contact hebt gezocht, maar wel fijn te horen dat alle gerechten toch naar uw smaak waren. mvg Chiang Mai Hilversum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mieke snoek
6 april 2022
Jolanda hartmqn
2 april 2022

Heerlijk weer, lekkere grote garnalen en veel knapperige groenten Viskoekjes ook weer zalig

Willemijn
2 april 2022

Héérlijk !!

M Unger
30 maart 2022
Marjolein van Pagee
28 maart 2022

Uitstekende authentieke smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
27 maart 2022

Uitstekend gegeten. De allerbeste Thai van Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre Schubert
20 maart 2022

Wat een topper! 7 verschillende maaltijden, allemaal ongelooflijk goed! Smaak, kruiden verse groenten, Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
20 maart 2022

Uitstekend eten, alle drie de gerechten even goed met als altijd garnalen in rode curry en ananas en cocosmelk favoriet. Perfect op tijd bezorgd. Beste Thai Hilversum met voorsprong.

Jeroen
19 maart 2022

Super lekker eten, snel en vriendelijk bezorgd.

E Dekker
18 maart 2022
Charlotte Ruminak
11 maart 2022

Very nice food!!!

Jolanda
9 maart 2022

Was weer heerlijk!

Rene
9 maart 2022
Cor van Lievenoogen
5 maart 2022

Elke keer weer uitstekend, lekker, vers en klantgericht.

Adam
4 maart 2022

The food was excellent as usual. One small mistake was that we ordered the beef with our Massaman curry and we got chicken instead. It wasn't bad, it just wasn't what we ordered. This is the first time this has every happened however I will continue to order from Chiang Mai, it is still by far the best Thai in Hilversum!

Mcg
26 februari 2022
Andre Schubert
24 februari 2022

Zoals altijd weer perfect! smaakvol, vers en netjes geprijsd Netjes op de afgesproken tijd, een echte aanrader

Irina
21 februari 2022

Tweemaal besteld bij Chiang Mai en beide keren onder de indruk van de kwaliteit van het eten, de nette en vlotte bezorging en de vriendelijkheid. Voor ons een absolute topper.

A. Plat
21 februari 2022

We werden ten eerste keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop het eten bezorgd zou worden. Eenmaal hier was al het eten nog heel lekker warm , óók de soep die besteld hadden. Het eten was , zoals altijd bij Chiang mai, ontzettend lekker! Bedankt weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
20 februari 2022

Zo punctueel geleverd en het was zalig. Zeer aardige bezorger.

Fred
18 februari 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Yorick
16 februari 2022
Edwin Dekker
14 februari 2022

Snel geleverd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van overbeek
14 februari 2022

heerlijk

Marjolijn
13 februari 2022
W van den Berg
11 februari 2022

Zeer fijne en goede bezorging ! Helemaal volgens planning. Eten was goed verzorgd. De saté, loempia prima!. De pad thai kip was ook zeker smaakvol. We vonden t alleen wel erg veel noedels en te weinig groente en kip.

Emily
8 februari 2022

Heerlijk gegeten, alles was goed verpakt en nog warm bij thuiskomst na afhalen

Matthijs
6 februari 2022

Erg lekker

Bram
5 februari 2022

Het was heerlijk

Machiel
4 februari 2022

Alles was lekker, vers en goed gevuld. Pad Thai was iets te zoet naar mijn smaak.

M
4 februari 2022

Ik had een dag vooruit besteld. Er werd contact opgenomen of dat wel goed was. 👍🏻 Bezorging was keurig op tijd , met een tasje wat heerlijk rook. Heerlijk gegeten en dit keer met voorafje . en wat een verrassing een toetje van de zaak. Het was smullen. Tot een volgende keer.

Robin Jansen
29 januari 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd! Wij gaan vaker bestellem.

Orhan Polat
26 januari 2022

Super vriendelijke bediening en het eten is altijd heerlijk en vers! Zeker een aanrader!

Margreet Thalen
23 januari 2022

Echt weer super lekker gegeten! In mijn ogen de beste Thai van Hilversum en omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. dG
23 januari 2022

Heerlijk smaakvol gegeten met verse producten die mooi waren gesneden. Allerlei herinneringen aan onze Thaise vakantie kwamen boven. Hulde aan de keuken niet alleen voor het bereiden maar ook voor het zorgvuldig inpakken. Het eten bij bezorging was warm en zelfs het overheerlijke bananen toetje was na het diner prima op temperatuur. Uw restaurant is een echte aanrader, we komen snel weer. De bezorger was erg vriendelijk.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Mevrouw De Groot, wij zijn met elke vorm van feedback altijd erg tevreden wetende dat hier tijd en moeite voor de juiste verwoording in gaan zitten. Het is zeer innemend om te lezen over uw beleving. Wij danken u voor deze geweldige omschrijving en uw bestelling. Wij gaan deze review met ons hele team delen. mvg Chiang Mai Hilversum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Monique
23 januari 2022

Heerlijk eten weer! Blij met jullie.

Tirza
23 januari 2022

Lekker eten en duidelijk wanneer het zou komen. Wel 2 gerechten gekozen met rund waarvan wij dachten dat ze verschillend zouden zijn (40,44). Uiteindelijk bleken deze nagenoeg hetzelfde alleen een ander sausje. In 44 zat opeens ook paprika en bloemkool terwijl dit niet aangegeven stond.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Tirza, ten eerste dank voor de goede review en blij te horen dat alles gesmaakt heeft. De twee gerechten die u benoemt zijn idd gerechten die erg op elkaar lijken, waarbij het grote verschil, het ene gerecht is pittiger van smaak is dan de ander. In gerecht 44 zit als toevoeging grote rode pepers en groene pepers (Charly) die snel verwart kunnen worden met paprika. De bloemkool in dit geval was meer het enthousiasme van de kok, buiten dat het geen kwaad kan hoort deze groente idd niet thuis in dit gerecht. Dank dat u de tijd genomen heeft om deze review te schrijven. mvg Chiang Mai Hilversum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kristel
22 januari 2022
René
22 januari 2022
Marleen
21 januari 2022
Sandra en Gert Hamming
20 januari 2022

Weer fantastisch gegeten!

Jacobine Looman
20 januari 2022

We hebben WAANZINNIG lekker gegeten vanavond! Glaasje wijn erbij & we hadden een heerlijk thuisdiner!

Harald
19 januari 2022

Heerlijk gegeten, nu thuis met de familie, straks weer bij jullie!

Frans
18 januari 2022

Zeer smakelijk! Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Jane
16 januari 2022

Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Andre Schubert
12 januari 2022

Voor het eerst hier besteld! Was helemaal top!!!

Eveline
11 januari 2022

We hebben weer héérlijk gegeten! Vers, smaakvol en precies op tijd geleverd. Top!

Yvette
10 januari 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd, de echte smaak uit noord-Thailand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
8 januari 2022

Wij hebben hier een keertje gegeten toen alles nog open was. De lekkerste thai van hilversum. Super dat we ook kunnen bestellen/afhalen. Geweldig lekker gegeten en het eten was er eerder dan we hadden verwacht!

Gert Hamming
8 januari 2022

Weer heerlijk eten, we genieten telkens weer van jullie excellente Thais eten.

Ryanne
8 januari 2022
Nicoke
6 januari 2022

Heerlijk eten, precies op tijd!

Hans Broekhof
5 januari 2022

Heerlijk Thais eten!! Super kwaliteit!!! Genoten😊😊

Aad
5 januari 2022

Half uur later dan gevraagd, zonder melding of excuus.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Geachte Aad, excuus dat we u niet verwittig hebben dat door de extreme drukte deze dag de levering later uitgevallen was dan beloofd. Wij zijn blij om te horen dat de bestelde Thaise gerechten wel naar uw smaak waren. Alle gerechten die we bij Chiang Mai Hilversum serveren worden handmatig en stuk voor stuk vers bereid. Niets is bij ons prefab of half voorbereid. Dit komt zeker ten goede van de smaakbeleving en uitstraling van het gerecht, maar gaat soms ten koste van de pinpoint levering van de bestelling. Nogmaals excuus Aad. mvg Chiang Mai Hilversum

Mischa Rotteveel
2 januari 2021

Ging iets fout met de bestelling, maar werd goed opgelost. Erg lekker gegeten. Aanrader.

Jackie Keogh
30 december 2021

Snel klaar en overheerlijk! Zeker een aanrader. Tip: Khao Phat Pak (?). Gebakken Rijst met groenten en cashew-noten aan de menukaart toevoegen? Wij vinden het super lekker iedere keer.

Jaap
30 december 2021
Jonnah
29 december 2021
Sabine
28 december 2021

Was weer heerlijk!

Pauline
28 december 2021

Echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Akkeren
28 december 2021
Helene Ham
28 december 2021

Heerlijke gerechten. Duidelijke website met info over ingrediënten van elk gerecht. Handig voor mensen met allergieën. Bestelling werd tip op tijd bezorgd. Meerdere keren hier groot aantal gerechten besteld. Altijd top

Carlijn
26 december 2021

Heerlijk en authentiek Thais eten van top kwaliteit… bijzonder lieve mensen!!

Carlos
26 december 2021

Altijd heerlijk!

Nikolai Vet Beerkens
25 december 2021

Was top!!!

Srivastava
24 december 2021
Cor van Lievenoogen
23 december 2021

Zoals gebruikelijk, het was weer heerlijk, smaakvol en vers. De bezorging was uitstekend, op tijd, vriendelijk en het eten was goed warm. Het was weer genieten!!!

Maarten Bos
21 december 2021

Heel erg lekker gegeten! Aanrader!

Kevin de Rijk
21 december 2021

Uitstekende kwaliteit, en kwantiteit van authentiek smakende Thaise gerechten.

Charlotte Ruminak
18 december 2021
René
17 december 2021
Wesley
16 december 2021

Altijd snel en kwalitatieve goeie Thai! Een gerecht is genoeg voor twee personen.

Laetitia Ruchtie
13 december 2021

Het eten was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greet
12 december 2021

Wij vonden het erg lekker,dus de complimenten van ons.

Essie
11 december 2021

Heerlijk Thais eten, super snel bezorgd.

Jacqueline
9 december 2021

Altijd vers en lekker!

Sheila
8 december 2021
Cor vanLievenoogen
8 december 2021

Zoals gewend, uitstekend eten. Lekker en vers. Op tijd en warm bezorgd.

Hubert
6 december 2021
Philip
4 december 2021

De Keng Massaman was zalig. Beste bezorg maaltijd ooit. Vriendelijke bezorging ook. Top!

Kuit
2 december 2021

Het eten is heerlijk en vers en de porties zijn niet mis!!

vd Wilk
28 november 2021

Heerlijk eten, goede smaken, vers. Netjes verpakt.

Harald
27 november 2021
Charlotte Ruminak
26 november 2021

Good fantastic, delivery colleague very friendly and nice. Delivery was 25 min late though even though I already ordered in the afternoon

Nathalie
26 november 2021
van Leijenhorst
26 november 2021

Het eten was heerlijk en goede porties, alleen de glasnoedelsalade was ( iets) te pittig 🥵 naar onze smaak.

Els de Vries
25 november 2021

Het was weer fantastisch!

Vlug
22 november 2021
Sher
18 november 2021

Altijd heerlijke smakelijke maaltijden en vriendelijke bezorging

Lucille
17 november 2021

As great as always! Thank you for the wonderful food and delivery service!

Martin
14 november 2021

Op tijd bezorgd en vooral heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien Weerkamp
14 november 2021

eten werd precies op tijd bezorgd en het was natuurlijk weer overheerlijk !!

Karel
14 november 2021
Jacco
12 november 2021

Zeer vriendelijk ontvangen bij het afhalen, was goed en warm ingepakt. Thuis heerlijk gegeten. Aanrader voor de Thai liefhebber.

Vincent
11 november 2021

Altijd heerlijk eten , zowel in het restaurant als bij bezorging! Dit keer laten bezorgen, kwam keurig op tijd , warm en als vanouds zeer smakelijk!

Jurgen
8 november 2021

Heel erg lekkere nasi goreng en malse en smakelijke kipsaté en spareribs. Jaren niet meer geweest, maar dat gaat veranderen!

H.Jager
31 oktober 2021

Heerlijk eten, ik kan niet anders zeggen. Wat hebben we genoten. Ruime porties en lekker warm. Kortom, een echte aanrader!

Maaike
31 oktober 2021

Heerlijk thais eten. Aardige bezorging. Door drukte en laat bestellen van onze kant niet helemaal op tijd. Hoeveelheid zo ruim dat je er gemakkelijk 2x van kunt eten.

Barry
30 oktober 2021

Heerlijk eten, goede service!

Jan-Willem Dekkers
28 oktober 2021
Pauline
24 oktober 2021

Heel erg lekker en heel erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmer
23 oktober 2021

Altijd weer lekker.

Arjen
21 oktober 2021

Aanrader: goede porties uitstekend en lekker eten, uitermate vriendelijke bediening en de bestelling stond precies op tijd klaar. Chiang Mai bezorgt ook in Bussum maar ik vind het leuker om de bestelling zelf op te halen.

Julia
20 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk vers en vlotte thuislevering. Zelf abusievelijk verkeerde huisnummer bij bestelling opgegeven. De bezorger belde toen bleek dat het adres niet klopte hulde veel dank super service!

Marjolein
19 oktober 2021

Mooie authentieke smaken

Hubert
16 oktober 2021

Altijd zeer goede smaken. We hebben dit keer gesmuld van de Pad Poh Taek!

Remco
13 oktober 2021

7 verschillende gerechten besteld en iedereen heeft genoten en op tijd bezorgd.

Els
9 oktober 2021
Roger
7 oktober 2021

Inmiddels vaste klant geworden door de heerlijke Thaise gerechten. Vooral de specialiteiten zijn elke keer weer top

Pete
5 oktober 2021

Heerlijke eten, en afgeleverd ruim voor de voorspelde tijd!

Rob Spijkers
30 september 2021

Dit is de derde keer dat ik iets bij Chiang Mai bestel en ophaal. De kwaliteit van het het eten is prima en de bediening is goed, snel en vriendelijk. De vorige keren dat ik iets ophaalde waren er 4-5 gasten, nu slechts twee. Dat kan gezien het tijdstip waarop ik de maaltijden ophaalde, niet goed zijn. Met een paar andere Thai-restaurants in het dorp, zou ik Chiang Mai willen adviseren iets prominenter te acteren en hierdoor gasten te trekken. Doen ze dat niet, dan zal het moeilijk worden om winstgevend te worden.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Rob, gastheerschap, lekker eten en van toegevoegde waarde zijn erg bepalend of gasten terugkeren naar ons restaurant. Deze drie hoofdbestanddelen is waar onze focus op succes ligt. We zijn niet geheel ontevreden met de resultaten die we boeken, wetende dat we sinds januari dit jaar als nieuwe groep aangevangen zijn. Het raakt ons dat u zo attent reageert. Dank voor uw advies en de fijne review. mvg Chiang Mai Hilversum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Dick
26 september 2021

Gewoon de beste Thai in Hilversum! Ook voor vegetariërs 👌

Nathalie
24 september 2021

Vandaag weer een keer besteld bij Chang Mai. De levering was snel en het eten heerlijk! Wij bestellen graag te veel om 2 keer ervan te kunnen eten, het is dubbel genieten.

Robin
23 september 2021

Heerlijk, als vanouds. Merci

AF
21 september 2021

Een van de beste restaurants met Thais eten in Hilversum, ongeacht of je daar eet of thuis laat bezorgen

Sandra
17 september 2021

Heerlijk eten , lekker authentieke Thaise keuken.

E. De vrues
12 september 2021

Het was weer prima. Bezorging op juiste tijd. En het eten verrukkelijk en goed heet (temp)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zen
12 september 2021

very nice

Michelle
11 september 2021
Robin Wilke
11 september 2021

Het was weer fantastisch

Catherine
9 september 2021

Fantastische eten! Goed op smaak en lekker warm ! En de moeite genomen om tot naar huizen te komen ! Nog bedankt!!

Nynke
5 september 2021

Heerlijk Thais eten en (op verzoek) heel snel bexirgd!

Mark van der Weide
4 september 2021

GEWOON TOP! En op tijd!

Paul
2 september 2021

echt heel lekker. subtiele smaken. wij komen vanuit omgeving A'foort speciaal voor dit restaurant. zelfs voor afhalen, want zo goed verpakt dat het nog warm is bij aankomst.

Isabella
1 september 2021

Heerlijk

Sapphira
1 september 2021

Super lekker, alles vers gemaakt en dat proef je. Mag van mij iets meer groenten bij maar dat heeft niets met de kwaliteit te maken, is top!! Nu al 3x alles vegan besteld en ze doen echt hun best.

Waltrude
1 september 2021

Heerlijk genieten van het bestelde eten keurig verpakt en uitstekende temperatuur!

henriette mulder
30 augustus 2021

heerlijk gegeten, waren hier op vakantie, maar geven het door aan onze vrienden in Hilversum

Eveline
30 augustus 2021

Was een tijdje geleden, maar was weer top! Op tijd bezorgd, het eten was lekker vers en erg smaakvol!

Zonneveld
29 augustus 2021

Heel lekker, alles vers. Bezorging uitstekend!

Jacqueline
24 augustus 2021

Take-away this evening; red curry with shrimps and massaman curry with beef. Absolutely delicious and everything was really warm. Definitely recommend it!

NK
23 augustus 2021

Heerlijk thais eten!

Prinse
22 augustus 2021

Na zaterdag heerlijk te hebben gegeten hebben we vandaag weer diverse menu’s afgehaald bij Chiang Mai. Ook vandaag was het weer heerlijk! Dank Chiang Mai 🙏🏻

Peinse
22 augustus 2021

Wij hebben vanavond top gegeten! Dank jullie wel Chiang Mai.

Hubert
20 augustus 2021

Zeer smaakvol en keurig bezorgd. Kroepoek van het huis!

anoniem
17 augustus 2021

Zeer smakelijk. Was enigszins afgekoeld na het wandelend afhalen maar nog steeds heerlijk. Knapperige groenten en zacht vlees.

Esther
17 augustus 2021

Vorige keer per ongeluk een keer bij een ander Thai restaurant besteld. Gelukkig weer bij Chiang Mai besteld, dat is waar je gewoon het best Thai eten kan bestellen. Echt weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Spijkers
10 augustus 2021

Thaise maaltijden opgehaald en na het openen van de bakjes viel op dat dit met zorg was klaargemaakt. Het eten kwam met een goede, maar eenvoudige smaak, waardoor het een authentieke indruk gaf. Aanrader!

Ilona
9 augustus 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten/goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
8 augustus 2021

Het eten was weer geweldig, vol smaak en goed warm. De bezorging was aan de late kant, ongeveer 35 minuten later. De bezorger excuseerde zich uitgebreid. Voor ons is de late bezorging geen reden om niet meer te bestellen; het eten is te lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Margo en Marian, buiten uw complimenten over de bestelde gerechten (dank hiervoor) blijft het een uitdaging om een bestelling precies op tijd te bezorgen. Loosdrecht, Kortenhoef, Laren, ’s Gravenland, H-Meent, Ankeveen en geheel Hilversum waar allemaal mensen wonen die het erg op prijsstellen dat we onze Thaise specialiteiten bij hen aan de deur blijven bezorgen. Dit doen we graag en zelf met veel plezier. Het tijdsraam is soms op erg drukke dagen te krap wetende dat alle gerechten vers worden bereid voor elke bestelling weer. Dan kan het soms iets uitlopen in tijd, dit vinden we echt heel erg vervelend want dit staat haaks op wat we juist voor ogen hebben, een optimale beleving qua smaak en bezorging. Onze excuses. mvg. Chiang Mai Hilversum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Marian
7 augustus 2021

Eten is heerlijk. We moesten half uurtje langer wachten dan gepland maar was oke

Jacqueline
4 augustus 2021

Altijd vers en zalig!

Nai
4 augustus 2021

Super lekker! Oprecht nergens anders (buiten Thailand) beter Thais eten gehad!

MW
4 augustus 2021

Super service en mega lekker eten. We komen hier zeker terug!

Roel
3 augustus 2021

Inmiddels 3 X laten bezorgen. Verschillende gerechten geprobeerd en zowel in het weekend als door de week besteld. Alles altijd vers, royale porties en vriendelijke snelle bezorging. De 'Thaise pepersaus' waar ik via opmerkingen naar informeerde staat niet op de kaart maar was zooooo lekker!

R w
2 augustus 2021

Erg lekker

W van den Berg
2 augustus 2021

Was heerlijk. Alles naar wens. Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaja
1 augustus 2021

Heerlijk kip kokos curry gegeten!! Aanrader

Mf
31 juli 2021

Heerlijk en goed op tijd

Jacob
26 juli 2021

Erg lekker eten - heerlijk warm bezorgd.

Roger
26 juli 2021

Heerlijke gerechten en betrouwbare bezorging Voor ons nog steeds nr. 1 thai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
25 juli 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging precies op tijd. We hebben genoten.

JM
23 juli 2021

We hadden diverse kip- en vegetarische gerechten besteld, en die waren heerlijk!

Sarah
20 juli 2021

Heerlijk eten! Kwam perfect thuis bezorgd, knapperig vers en warm!!

Loes
19 juli 2021

Wat een heerlijk eten, vers, smaakvol, echt zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

aj
17 juli 2021
Claudia
16 juli 2021

Op tijd en heerlijk

Els
16 juli 2021

Op tijd bezorgd en heerlijk van smaak.

de Bruyn Kops
14 juli 2021

Zalig!

Jan-Willem Dekkers
12 juli 2021
Mir
11 juli 2021

Lekker gegeten, smaakte echt goed. Voor iedereen persoonlijk, maar de gerechten mogen zelfs nog pittiger.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Mir, wij zijn altijd blij om te horen dat de bestelde gerechten gesmaakt hebben. Gelukkig want daar doen we echt enorm onze best voor om dit te bewerkstellingen. Net als alle andere Aziatische restaurants hebben we dagelijks met de termen: beetje pittig, pittig en erg pittig te maken. Dit zijn drie termen die voor iedereen iets anders betekenen. Buiten dat er veel gasten zijn die hun gerechten helemaal niet pittig willen. Nu lukt het met onze inschatting van deze term altijd wel redelijk goed om te bepalen hoe “heet” (pittig) iemand zijn gerecht wilt hebben, maar in uw geval zaten we er net naast, excuus hiervoor. Laat aub bij uw volgende bestelling, bij “opmerkingen” nog een extra omschrijving achter om ons hiermee te helpen. Dank... mvg Chiang Mai Hilversum

aj
10 juli 2021
Hubert
9 juli 2021

Goed en vooral smaakvol eten!

Helene
7 juli 2021

Uitstekende service en goede kwaliteit Bestelde voor grote groep en bestelling werd thuis bezorgd. Top

Robin
4 juli 2021

Het was weer net zo heerlijk als anders. Bij het ophalen was er wat vertraging, maar niet veel en ik kreeg keurig een drankje aangeboden. Prima dus!

Juliette
4 juli 2021

Heel erg lekker eten en super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad Donkerlo
4 juli 2021
Dave
2 juli 2021

Heerlijk!

Djuuu
30 juni 2021

Heerlijk authentiek Thais eten, we zijn er gek op!

Rene Verhagen
27 juni 2021

Prima op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
27 juni 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
23 juni 2021

Zoals we gewend zijn was het eten verrukkelijk, vers, warm en precies op tijd bezorgd.

Marianne
22 juni 2021

Alles prima in orde en lekker! Vooral hele snelle bezorging!

Lisa
21 juni 2021
Lydia Jürgens
19 juni 2021

Lekker!!

pelt
18 juni 2021

Lekeer hoor! Echt prima gegeten.

Nicolette
17 juni 2021

Altijd lekker en goede bezorging!

Tanja
15 juni 2021

Heerlijke maaltijdsalade gegeten, vers bereid en dat proef je! Mooie smaken en goed in balans met elkaar. Complimenten aan de kokkin/ gastvrouw in prachtige jurk.

Sonja
14 juni 2021

'voor u een extra bakje peper, want u bestelt anders altijd een pittig gerecht'. Zo werd mijn bestelling afgeleverd. Omdat mijn nichtje geen hete gerechten meer verdraagt had ik een 'zacht' gerecht besteld. Dit noem ik nog eens super-attent. Dank lieve medewerkers van Chiang Mai!

Monique Staal
14 juni 2021

Heerlijk gegeten zoals van ouds met de mee gewokte kip en chinese boomoren 🔥👌🏼

Marijke en Magda en Vonkie
12 juni 2021

Het was weer veel te lekker❤️

Hubert
9 juni 2021

Eerste keer besteld. Keng Kai Chiang Mai en Kai Pad Medmamuang beiden met gebakken rijst. Allebei heel smakelijk. Vooral Keng Kai heel subtiel. Bezorging was snel. We gaan het vast nog een keer doen.

Steven
7 juni 2021

Absoluut zeer goede keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
6 juni 2021
Mirjam
5 juni 2021
4 juni 2021

Heerrlijk!! Ze zitten midden in een verbouwing, maar de keuken draait door voor afhalen. Fijne muziek terwijl ik tussen de planken en tafels zat te wachten, ik was te vroeg. Kwaliteit, smaak, hoeveelheid en prijs in verhouding. Aanrader!

Ivonne
3 juni 2021

Was heerlijk!!

Sofie
31 mei 2021

Kai Nam Man Hoy was heerlijk (kipfilet met mix groente). Tod Man Pla (viskoekjes gemaakt met curry) smaakte iets te veel naar limoen. Service was goed.

Sofia
31 mei 2021
Flohr
30 mei 2021

Dit is by far de beste Thai in de omgeving van Utrecht en ‘t Gooi! Wij zijn gek op het eten en gek op de service en vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel! Veel succes met de ‘opening’ zaterdag! 🎉

Kitty
29 mei 2021

Echt superlekker thais eten! Snel bezorgd. Heerlijk gegeten!

Jackie
28 mei 2021

Voortreffelijk! Absoluut aanrader.

Joke
28 mei 2021

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!

Eilert
28 mei 2021

Wederom perfect. Zeer goed eten en perfecte service dank

Willma westrus
26 mei 2021

Het eten was heerlijk, de ingredienten waren vers, groenten en vlees, het was per portie voor ons veel te veel en meer dan we gewend waren. En tenslotte, prima eten, maar niet heel erg Thais van smaak,, meer gezond NL met n vleugje Thai.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Wilma, Alle medewerkers van Chiang Mai Hilversum voelen zich elke keer weer super trots als ze lezen dat onze gerechten heerlijk gesmaakt hebben. Dank hiervoor. Ons restaurant heeft een uitgebreide menukaart zodat we iedereen van de Thaise keuken kunnen laten genieten. Een gast die voor de eerste keer Thais eten besteld of een doorgewinterde kenner van de traditionele Thaise keuken. Het is dan ook enorm smaakbepalend welk gerecht u kiest en wat uw voorkeur heeft. Deze keuze heeft niet alleen te maken met de hoeveelheid pepers in een gerecht, maar vooral ook met de smaak van de overige ingrediënten, zoals de pittigheid van gember, de zuur van citroen, de romige smaak van kokosmelk en de geur van basilicum of koriander. Dit maakt de smaak van Thais eten juist zo uniek en smaakvol. mvg. Chiang Mai Hilversum

Linda
25 mei 2021

Stipt op tijd geleverd, heel fijn👍

Erik Westra
23 mei 2021

Meer dan goede kennismaking

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
23 mei 2021

Erg lekker gegeten! Op tijd en warm bezorgd.

Klaas
22 mei 2021

Uitermate smaakvol. Zeer stipte bezorging. Porties zeer ruim

Egbert
21 mei 2021

Snel en ontzettend lekker! Een dikke 10!

Nick
20 mei 2021

Beste Thai in en rondom Hilversum! Heerlijk gegeten

Marijke
18 mei 2021

Heeeeeerlijk

Rob van der Meulen
18 mei 2021

Genoten van de maaltijd. Echt lekker!!!

Flip Ellinkhuizen, van
16 mei 2021

Heerlijk eten, en zeer attent👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Bijker
16 mei 2021
Martijn
15 mei 2021

Het was echt heerlijk! 3 verschillende gerechten, allemaal top! Warm, op tijd bezorgd, lekkere groente en vlees.

Marijke en Magda
14 mei 2021

In één woord: VERRUKKELIJK

Jannie
14 mei 2021

Viskoekjes en de curry (geen en groen) waren heerlijk, spareribs niet echt bijzonder. Eten keurig op bestelde tijd klaar, vriendelijk personeel.

Peter Hulst
13 mei 2021

Erg lekker

Will
13 mei 2021

Soep was heerlijk, en het gerecht ook. En belangrijk, prima op temperatuur.

Roelof
12 mei 2021
Paul
12 mei 2021

Vriendelijk en heel lekker.

Edith van den Anker
11 mei 2021

Super vriendelijke eigenaresse, met liefde bereid. Heerlijk gegeten. Aanrader!

Jack
10 mei 2021
ruud
10 mei 2021

Zoals verwacht was het eten heerlijk (en nog een ruime hoeveelheid ook, dat wordt vandaag weer genieten). De bezorging was goed, op tijd, en we kregen zelfs een seintje dat de bezorger vertrokken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn
10 mei 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Bregje
9 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Kenneth
8 mei 2021

Altijd goed! Van begin tot eind genieten! Bedankt!

Annemieke
8 mei 2021

De 1e keer Thais besteld. Zo lekker kruidig, vers, warm en van superkwaliteit. Netjes bezorgd. Echt een aanrader.

Jente
7 mei 2021

Precies goede hoeveelheid, heb er nog wel zelf een beetje rijst bijgemaakt maar toen was het helemaal perfect. Lekker mals, krokant, kruidig... Heerlijk. Snelle, vriendelijke bezorger!

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Jente, Het is altijd erg leuk om te horen dat onze gasten met de bij ons bestelde voorgerechten hun eigen culinaire gerecht creëren. Misschien voor de volgende keer een bakje geparfumeerde witte rijst erbij dan kunt u onmiddellijk genieten wanneer u thuiskomt. hartelijke dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

pg
6 mei 2021

Prima!

Pete
4 mei 2021

Gerecht was super lekker, behalve niet perfect gekookte groenten. Bezorging snel en zeer vriendelijk.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Pete, Het is een zeer fijne lijn wat het koken van groenten betreft. Laat je groenten iets te lang koken, Is het resultaat slappe soepgroenten en worden ze smaakloos, Daarentegen de groenten te kort laten koken dat worden ze iets rauwig. Wat wij doen voor take-away en thuisbezorg gerechten: wij laten de groenten kort koken… en verpakken het gerecht onmiddellijk met alu folie zodat deze lekker warm blijft. Tijdens de trip naar de eindbestemming garen de groenten in de verpakking nog na. Bij de eindbestemming aangekomen zijn de groenten precies goed. Tijdens het bereiden van uw gerecht heeft onze kok er geen rekening mee gehouden dat u precies 300m van ons vandaan woont en uw bestelling binnen 1 minuut bij u thuis was. Gelukkig heeft het wel nog gesmaakt. mvg. Chiang Mai Hilversum.

Marth
4 mei 2021

Het was weer heerlijk! En de bezorging was heel snel!

pieter
4 mei 2021

Top en goed verzorgd!

Danka Telus
4 mei 2021

Super lekker!!!

Sacha
4 mei 2021

Heerlijk, vriendelijke bezorging en perfect op tijd.

habs
3 mei 2021

Zoals altijd!

Marj
2 mei 2021

Heerlijk en snel

Gijsbert Hendriksen
29 april 2021

Heerlijk eten en uitstekende service, dit restaurant heeft echt hart voor de zaak. Aanrader!

Nico
29 april 2021

Heerlijk eten voor 1 persoon waar we met zijn tweeën van gegeten hebben. Eenvoudig om te bestellen en klaar op het afgesproken tijdstip. Erg vriendelijke bediening.

Cor van Lievenoogrn
27 april 2021

Opnieuw weer uitstekend gegeten. Vers en smaakvol

Miranda
26 april 2021

Super eten en bezorging, zoals gewoonlijk. Chiang Mai al meer dan 10 jaar op mijn favoriete lijstje!

Tom Peters
22 april 2021

het eten was top! en lekker warm thuis bezorgd!

Masja
21 april 2021

Heel heel lekker!!

Eter
18 april 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
17 april 2021

Uur later bezorgd dan toegezegd voor de tweede keer! Doe dat beter!!! Het eten is namelijk heerlijk!

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Joost, Tussen 17:00 uur en 19:30 uur is het extreem druk bij ons in het restaurant, vooral in het weekend. Het is dan ook een enorme uitdaging om iedereen hun bestelling op de afgesproken tijd te bezorgen. Gelukkig lukt dit bijna altijd, helaas is dit niet bij u het geval geweest afgelopen zaterdag. Nogmaals ons excuus hiervoor. Wel blij te horen dat het allemaal gesmaakt heeft. mvg Chiang Mai Hilversum

Aya
17 april 2021

Heerlijk eten, zeer snelle bezorging en het ‘mandje’ van aluminium voor de zoetzure saus is prachtig. Wij hebben genoten en zijn zeer blij met onze keuze voor eten van Chiang Mai!

Paul
14 april 2021
Ellen Weidema
13 april 2021

Ontzettend lekker gegeten. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kom zeker nog een keer terug.

Paul Faaij
13 april 2021

Keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. En bijzonder smakelijk gegeten! Zeker een aanrader. Handig ook dat je bij bestellen kunt zien of een gerecht niet pittig, een beetje pittig of erg pittig is.

M. Peeters
13 april 2021

Ik kom hier al jaren. Wederom heerlijk gegeten en bestelling op tijd. Wellicht boven x bedrag geen bezorgkosten in rekening brengen?

Randy
12 april 2021

Uitstekende Vis met rode curry en kip met groene curry!

Marjolijn
10 april 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Kwaliteit zoals ook altijd in het restaurant helemaal perfect.

Jeroen
10 april 2021

Ouders getrakteerd op een Aroy en een Massaman-gerecht. Was genieten geblazen volgens hen.

Ralph
7 april 2021
Huub Saalmink
6 april 2021

Uitstekend gegeten, heel smakelijk.

Rosalie
5 april 2021

Niet voor herhaling vatbaar, helaas

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Er is met Rosalie telefonisch contact geweest over de kwaliteit van haar bestelling. Na wat blijkt waren de voorgerechten niet naar haar smaak en iets uitgedroogd. De oorzaak lag in het feit dat door de enorme drukte de verkeerde verpakkingen waren meegegeven terwijl deze afgeschreven hadden moeten worden. Wij vinden dit ook bijzonder vervelend maar gaan dit zeker goed maken met Rosalie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

A.Helmus
5 april 2021

bestellen ging goed. bezorging keurig op afgesrpoken tijd. eten ook prima, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postma
5 april 2021

Het was heel lekker allemaal Enige minpuntje vonden wij de prijsverhouding/hoeveelheid of grote loempia s niet helemaal goed Maar de smaak was heerlijk Wij gaan snel andere gerechten proeven Verheug mij nu al

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Geachte Familie Postma, wij zijn erg blij te horen het allemaal heerlijk gesmaakt heeft. Wat belangrijk is om te weten dat Chiang Mai Hilversum alle gerechten bereid vanuit basisbestanddelen, alle groentes, vlees en sauzen worden met de hand op een bepaalde manier gesneden en bereid. Niets kopen wij kant en klaar of half voorbereid. Hier gaat dan ook enorm veel tijd en mankracht in zitten. Onze specialiteiten chef en keuken team doen dit met veel liefde voor het vak en het beoogde eindresultaat. Deze manier van werken proef u dan ook onmiddellijk wanneer u een gerecht bij ons besteld. Dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

Gert Hamming
3 april 2021

Telkens weer heerlijk eten, genoten van de heerlijke smaken.

Jeroen
2 april 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

Sylvia
2 april 2021

Heerlijk gegeten!!

Peter
31 maart 2021

was heerlijk

M. Peeters
30 maart 2021

Ik kom al jaren bij Chiang Mai. Eten is voortreffelijk. Fijn ze nu 7 dgn open zijn voor afhalen en bezorgen. Keurig op tijd en eten nog steeds heerlijk!

Cristina
29 maart 2021

Heerlijk gegeten

Marij
29 maart 2021

De bestelling werd keurig ingepakt bezorgd. Een compliment aan de kok! De gerechten waren heerlijk!

Monique
28 maart 2021

Heerlijk gegeten, hoewel ik dit gerecht meestal met garnalen of kip eet. Top en blij te horen dat ik voorlopig elke dag van de week bij jullie terecht zou kunnen.

Bas
27 maart 2021

Chiang Mai blijft mijn favoriete, bezorging op afgesproken tijd en status update tussendoor. Het eten smaakt verfijnd en is lekker pittig

Ellen
26 maart 2021