Beoordelingen van Chiang Mai Hilversum Hilversum

Recente recensies

5.0
Linni
30 november 2022

Keurig op tijd, vriendelijk welkom en heerlijk eten.

HV
28 november 2022

Stipt op tijd en erg lekker, warm smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
25 november 2022

Heel goed zoals altijd !

Myrthe van der Linden
21 november 2022

eten was alleen wat later dan gepland, kwam vast door het weer..het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne Visser
16 november 2022

Ik bestelde iets na 21 uur en ze wilden het toch nog brengen. Het eten is heel lekker, maar dat wist ik al van eerdere keren. Ga zo door!

Piet Piet
15 november 2022
Karina
14 november 2022

Heerlijk eten (tofu met veel groenten en lekkere rode curry en oestersaus). Bezorging was (na 1 keer een misser van veel te late bezorging) nu al weer 2 keer perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Koersen
14 november 2022

Eten is top. Echt 'by far' beste Thai in Hilversum. Helaas is de bezorging niet op orde. Komt altijd te laat. Dit keer een uur later dan besteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Soms is het een uitdaging om een bestelling precies op tijd te bezorgen. Hilversum en omstreken, ons verzorgingsgebied waar allemaal onze vaste bezoekers wonen die het erg op prijsstellen dat we onze Thaise specialiteiten bij hen aan de deur blijven bezorgen. Dit doen we graag en zelf met veel plezier. Het tijdsraam waar bijna iedereen hun bestelling wenst te ontvangen is op sommige dagen gewoon te krap, wetende dat alle gerechten vers voor u bereidt wordt. Elke bestelling weer. Verse Thaise maaltijden vergt bereidingstijd en kan hierdoor helaas soms iets uitlopen. Dit vinden we echt heel erg vervelend want dit staat haaks op wat we juist voor ogen hebben voor ieder, een optimale beleving qua bezorging en smaak! Dank voor uw lieve opmerking. mvg. Chiang Mai Hilversum. ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Paul Hoogermolen
14 november 2022

Op zondag besteld, dus een drukke dag, moest wel wat langer wachtenโ€ฆโ€ฆ.maar het was het wachten meer dan waard :-) Fishcookies (combinatie met dressing) waren helemaal TOP!!

Nn
13 november 2022

Heerlijk!

Rob de Boer
9 november 2022

Het eten was heerlijk, na de bestelling geplaatst te hebben hebben we helaas wel ruim 2 uur gewacht voordat het eten bezorgd werd. Maar goed er zullen meer mensen weten dat het goed eten is, denk ik dan maar. Van mij geen minpunten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
6 november 2022

Vlot bezorgd en heerlijk eten. Niet te zout, redelijk veel groenten

J.Hendriks
2 november 2022

niets aan toe te voegen!

Lucia
1 november 2022
Lausberg Martin
1 november 2022

Het was weer fantastisch en zelfs als extra kroepoek en een bakje met pepersaus. Bedankt voor het lekkere eten.

Karina
30 oktober 2022

Het eten was erg lekker, tofu met genoeg groenten, prima! De bezorging was helaas een uur te laat, dat is normaal niet zo extreem.

Judith
28 oktober 2022

Heerlijk! Vanuit mโ€™n werk meteen langsgereden. Na 3 kwartier autorijden was alles nog warm genoeg. Ik kom gauw weer terug.

Andre
27 oktober 2022

Vandaag weer super super gegeten! Thais eten van hoog niveau! Kwaliteit, vers en perfekt verzorgt!

Hans Huizinga
27 oktober 2022

Er zat meer dan 1,5 uur tussen de bestelling en de levering. Toen ik na een half uur na de geplande levering vroeg waar mijn bestelling bleef, Excuseerde de eigenaar(?) zich uitvoerig en bleek bij levering een fles wijn gestopt te hebben, als compensatie. Het eten was voortreffelijk en ik raad Chiang Mai zeker aan, er vanuit gaande dat ze hun leveringsproblemen hebben opgelost.

Jasper
27 oktober 2022

Iedereen heeft genoten, heerlijk smaakvolle gerechten. Dankjewel!

Gwendy
22 oktober 2022

Al menig keer in het restaurant gegeten naar volle tevredenheid. Vandaag wegens tijdgebrek hebben we opgehaald. Was ook echt fantastisch.

Ilona
22 oktober 2022
M W
21 oktober 2022

Super service, kan niet anders zeggen. Er was iets fout gegaan met de order en dit werd direct opgepakt en opgelost. Eten is ook elke keer hartstikke lekker! Wij komen zeker terug. Aanrader!

Sander
20 oktober 2022

Heerlijk gegeten , aanrader

Sidney
19 oktober 2022
Danielle van den Akker
16 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk!

Jocelyn
14 oktober 2022

Mooie website en heerlijk eten!

Erik Ultee
14 oktober 2022
Piet
11 oktober 2022

Het was weer fantastisch

Nicole
10 oktober 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NevC
7 oktober 2022

Food was great. Website and payment was super easy. Portions were generous! Will most certainly order again! Highly recommend ๐Ÿ‘๐Ÿป

Karoline
5 oktober 2022

Consistente goede kwaliteit, heerlijk!!

wstips
29 september 2022
Ed van Linschoten
27 september 2022

Heerlijk gegeten!! Beste Thais restaurant in midden Nederland.

Nathalie
26 september 2022
Peter Wierenga
25 september 2022
Artur
25 september 2022
Marja Haselager-Seegers
25 september 2022

Keurig op tijd bezorgd, ruim voldoende en het was weer hรฉรฉrlijk! Op de verpakking stond handig aangegeven welk gerecht erin zat. Klasse!

anoniem
24 september 2022
Lausberg
23 september 2022

Dit keer bij de bestelling aangegeven Thais pittig. En het was fantastisch echt lekker gegeten.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Meneer Lausberg, hartelijke dank voor uw sportieve reactie en review. Blij te horen dat uw gerecht helemaal naar uw smaak was, echt leuk๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป mvg Chiang Mai Hilversum

Hoveling
23 september 2022

Heerlijk!! Een aanrader

Irma Gros
19 september 2022

Heerlijk Thais eten, lekker veel groenten en goed van smaak.

Yvonne Driessen
18 september 2022

Wat attent om voor mijn verjaardag een fles wijn erbij te krijgen. We hebben met 9 personen genoten van het heerlijke eten. Er waren meerdere personen die voor het eerst Thais aten, zij vonden het voor herhaling vatbaar. Ook de vegetariรซrs waren erg enthousiast. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Bedankt!

Yvonne Driessen
18 september 2022

Het was weer heerlijk. Lekkere verse gerechten. Zoals gevraagd erg mild. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V
17 september 2022
Henk
17 september 2022

Geen op of aanmerkingen

Piet hesp
17 september 2022

Kan echt niet beter. Het was weer suuuuuuper geweldig

Lausberg
15 september 2022

Als er 3 pepers bij ga ik er vanuit dat het dan ook lekker heet is. Waren waarschijnlijk de pepers vergeten was totaal niet scherp.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Meneer Lausberg, Op 12 juni jl hebben wij bij uw vorige review het volgende geschreven. "Wij zijn redelijk behoudend met het erg pittig maken van onze gerechten omdat iets nog al snel te pittig is en daarmee voor de persoon in kwestie oneetbaar wordt, dit willen we altijd voorkomen. Geeft u de volgende keer bij uw bestelling aan aan dat u "Thais pittig" wilt, dan komt dit zeker goed, dank voor uw review. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป" Wij vinden (desondanks de 4 sterren waar we heel dankbaar voor zijn) het erg vervelend dat het niet helemaal naar uw zin was. Benoem aub bij uw eerstvolgende bestelling "Thais Pittig" dan weten we zeker dat we ook uw 5de ster gaan verdienen. ๐Ÿ˜ mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Jeanette Buitenhuis
14 september 2022

Heerlijk gegeten.

Els
11 september 2022

Niet normaal lekker! Alles vers en liefdevol bereid. Bezorging was top. Zeker niet de laatste keer โ€ฆ smaakt naar meer!

Anton
11 september 2022

Drie soorten gerechten. Bijzonder lekker. Alleen had het varkenshaas gerecht weinig vlees en heel veel bloemkool.

Md G
11 september 2022

Verfijnde smaken en mooie kwaliteit van de producten. Vriendelijke bezorger. Tot een volgende keer.

Michael Budie
10 september 2022

Heerlijk en ook snel bezofgd

Mir
7 september 2022

Op tijd, warm, goed verpakt, vriendelijke service รฉn heerlijk gegeten!

Thea
27 augustus 2022
Michiel
25 augustus 2022

Geen kenner van Thai food maar het was heerlijk. Hoog op smaak, verse kruiden. Had de warme kipgehakt salade met glasnoedels (flinke portie) en vooraf de diverse schotel. Erg snel bezorgd en keurig verpakt. Vergeten de bezorger een tip te geven. Komt de volgende keer goed!

Roland Takken
25 augustus 2022

Prima service, snel en vriendelijk. Uitstekend eten, goed verpakt en warm

MdG
21 augustus 2022

Smakelijk gegeten, goed verpakt en vriendelijke bezorging. Wat wil je nog meer. Voor herhaling.

Hajati
19 augustus 2022

Door enorme drukte kwam het eten een uur later dan geboekte bezorgtijden. Maar goed warm en heerlijk! Het gerecht โ€˜Laapโ€™ een absolute topper!!

Piet fantastisch
19 augustus 2022

Geen

Nico
31 juli 2022

Heerlijk eten en op tijd en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
31 juli 2022

Beste Thai van Hilversum! Eten is heerlijk en de eigenaren en bediening zijn enorm vriendelijk en behulpzaam!

Philip
29 juli 2022

Beste van Hilversum

Andre
29 juli 2022

Heerlijk! Wat een smaken! Een top aanrader

Katinka
28 juli 2022

1 woord: Heerlijk!

Nicolien Leuverman
26 juli 2022

heerlijk eten, bezorging was ook prima. zeer aardige meneer.

Andrea
25 juli 2022

Beste Satรฉ ooit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

grijpstra
24 juli 2022
ID
20 juli 2022

Weer heerlijk gegeten, top!

Jeroen
17 juli 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! ๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge Surya
16 juli 2022

Het eten is super lekker. Ik heb het eten afgehaald maar volgende keer ga ik in het restaurant eten , het ziet er namelijk heel gezellig uit

Ruth
11 juli 2022
Tor
8 juli 2022

Altijd goed.

Dorine
8 juli 2022

De bestelling was keurig op tijd. De maaltijden waren allemaal erg lekker.

Willem
28 juni 2022

Vlotte bezorging en heerlijk gegeten zoals altijd top kwaliteit

andre
26 juni 2022

Het was weer helemaal top! 0 fout! Echt heerlijk, vers en smaakvol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jutho
24 juni 2022
Arnoud
24 juni 2022

Perfecte Pad Thai en Pad Sieew was ook goed (volgende keer wellicht met de bredere noodle voor de perfecte Pad sieew). Hoeveelheid ook prima. Voor mij een van de beste Thai van โ€˜t Gooi!

Anna
21 juni 2022

Het is soms iets langer wachten, maar de kwaliteit van het eten maakt dat ruimschoots goed. Perfect bereid, zalige smaken, goede porties.

Gerard en Greet
20 juni 2022

Gaan er altijd eten maar een operatie nu even niet mogelijk . Het eten werd op tijd bezorgd . Was heerlijk warm en de smaak was perfect . Wij komen er graag omdat alles naar onze wensen wordt voorbereid . Zodat het wat mischien wat langer duurt . Maar dat hebben wij er graag voor over . Alles wordt vers gemaakt en dat komt terug in de smaak . Worden altijd vriendelijk ontvangen en maken altijd wel een praatje later in de avond . Kortom als u echt een gezellige avond wil hebben en echt wat heerlijks wil proeven . Wedden dat u terug komt . Ga zo door met alles . Liefs Gerard en Greet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ernest-Jan Mutsaers
19 juni 2022

Wederom heerlijke gerechten, nu voor 15 mensen, stipte bezorging! Een paar dagen vooraf via de website besteld en afgerekend en per email steeds goed op de hoogte gehouden. Top!

Lucia
17 juni 2022

Top!

Ed
17 juni 2022

Super lekker weer!!!

Lausberg
12 juni 2022

Met drie pepers mag het wel wat beter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Meneer Lausberg, met "beter" bedoeld u hoogstwaarschijnlijk "heter". ๐Ÿ˜Š. Wij zijn redelijk behoudend met het erg pittig maken van onze gerechten omdat iets nog al snel te pittig is en daarmee voor de persoon in kwestie oneetbaar wordt, dit willen we altijd voorkomen. Geeft u de volgende keer bij uw bestelling aan aan dat u "Thais pittig" wilt, dan komt dit zeker goed, dank voor uw review. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Daan
12 juni 2022
Ernest-Jan
9 juni 2022

Super smaakvol vers lekker en snel bezorgd!!

Maarten
8 juni 2022

Goed en lekker!

vroom
8 juni 2022

mooie smaken, niet te scherp aanrader

Jan Willem
7 juni 2022

Het eten was zoals altijd erg goed. Maar ik kan onmogelijk tevreden zijn over de bestelling: om 17.15 een bestelling plaatst voor 18.30 uur, maar bezorgd om 20.15! Ik geloof best dat het erg druk was, maar ik geloof ook dat ze bij het inplannen van de bestelling naar het verzochte levermoment hebben gekeken en niet naar het moment waarop de bestelling gedaan is.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Jan-Willem, tweede Pinksterdag was voor ons een logistieke nachtmerrie. We hebben het deze dag op pinpoint leveringen helaas laten liggen bij u en verschillende andere gasten. Het is enorm moeilijk om geschikte mensen te vinden die ons willen helpen vooral op deze drukke en hectische dagen. We hebben hierover telefonisch contact gehad maar willen via dit berichtje nogmaals verontschuldigen voor de te late levering van uw bestelling. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Irma
6 juni 2022

De Tom ka soep was echt heerlijk en duidelijk vers bereid. Ook de curry met garnalen smaakte erg goed. De viskoekjes vond ik zelf een beetje flauw van smaak. In ieder geval voor herhaling vatbaar!

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Irma, hartelijk dank voor uw review. Onze viskoekjes bestaan hoofdzakelijk uit vis, die ietsje op smaak worden gemaakt om de originele smaak van de vis te behouden. Dit is het gerechtje waar je als eerste mee gaat beginnen als je van deze subtiele smaak wilt genieten. Na een Tom Yam of een Curry gerecht gaat deze subtiliteit verloren. (Ervan natuurlijk van uitgaan dat dit het geval is geweest) Fijn te horen dat alle andere gerechten naar uw smaak waren. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Ellen
5 juni 2022
G.C. den Uijl
1 juni 2022

Het eten was heerlijk, de producten waren vers en de vriendelijke bezorger was keurig optijd.

Yvonne
26 mei 2022

Ruim 1 uur en 3 kwartier gewacht op bestelling. Zelf gebeld voor update. Wel excuses, maar een kleine compensatie of korting voor de volgende keer, was een leuke geste geweest.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Yvonne, Door de enorme hectiek en drukte van deze Hemelvaartsdag hebben wij uw bestelling te laat gebracht. De aangegeven bezorgtijd van 19:10 uur is helaas 55 minuten later geworden dan beloofd. Iets wat wij echt minstens net zo erg vinden als u dat vindt. Ondertussen hebben wij telefonisch contact met u proberen te zoeken om dit persoonlijk nog toe te lichten maar kregen u helaas niet te pakken. Dat laatste waar u naar refereert hadden natuurlijk graag met u besproken. Wel zijn we blij dat alle gerechten naar uw smaak en tevredenheid waren. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Lausberg
26 mei 2022

Bedankt voor het lekkere eten.

Claire
26 mei 2022

Alles was heerlijk!!

Pauline
22 mei 2022

Gevraagd om extra pittig en ook gekregen, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaja
22 mei 2022

Heerlijk eten! Lieve bediening. Jammer dat jullie niet in eemnes bezorgenโ€ฆ..

Orly
21 mei 2022

Heerlijk eten!

Jan Willem
19 mei 2022

Heerlijk, op tijd en met attente bezorging

Jetset
18 mei 2022
Corneel
18 mei 2022

Heerlijk gegeten, snelle levering door aardige meneer.

Hubert
14 mei 2022

Fantastische zorgvuldig bereidde gerechten met een echt Thais smaakpalet!

Rene Verhagen
10 mei 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Kelvin van der Duin
9 mei 2022

Erg lekker gegeten en goede communicatie over bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy
7 mei 2022
Remon MP
5 mei 2022

Heerlijk vers eten, je kunt de smaak aanpassen hoe jij het hebben wilt, als je bijvoorbeeld voedsel allergieรซn hebt. Perfect hoe de medewerker van Chiang Mai meedenkt.

Mark van der Weide
3 mei 2022

Heerlijk! En altijd de bezorging mooi op tijd en zeer netjes. Echt een feestje iedere keer weer.

Mar
2 mei 2022

Zoals altijd super lekker gegeten. Vriendelijke bezorging die eerlijk vertelde dat we dubbele bezorging kosten hadden betaald. Wat doe je dan? Deze student ondersteunen toch. Hij was ons er dankbaar voor. Tot de volgende keer.

Steinkamp
2 mei 2022

Fantastisch eten. Warm en op tijd bezorgd. Helemaal prima. Jullie hebben een nieuwe klant erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
1 mei 2022

Heerlijk gegeten en netjes en warm bezorgd, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
28 april 2022

De bestelling was wel te laat maar als compensatie ontvingen we een gratis fles koele witte wijn. Goede service en lekker eten!

Karoline
28 april 2022

Regelmatig bestel ik bij Chiang Mai en het is altijd prima, zowel qua smaak als hoeveelheid. Bij de laatste bestelling ging er in de logistiek iets fout maar dat werd meer dan keurig opgelost. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

Lucia
26 april 2022

Voor 1e keer besteld: top, echt super lekker!

An
23 april 2022
M.D.
23 april 2022

Heeerlijk gegeten!

Trost
20 april 2022

Erg goed!

Sabrina
20 april 2022

Lekker veel knapperige groenten, goed op smaak dankzij verse kruiden en redelijk vlot bezorgd. Aanrader.

Ellen
15 april 2022
M.Lausberg
15 april 2022

Lekker!!!!

Michiel
9 april 2022

Blijft beste Thai in omstreken

Ernst
7 april 2022

Bezorging en communicatie over bezorgtijden was perfect! De gerechten heerlijk, helaas was de witte rijst koud.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Ernst, het is teleurstellend om te horen dat de temperatuur van de rijst niet volgens uw verwachting was. Het is ook echt de eerste keer dat iemand hierover niet tevreden is. Al onze gerechten worden per persoon klaargemaakt en de rijst wordt op verschillende momenten in de avond bereid en in een speciale pan op temperatuur gehouden. Jammer dat u niet even contact hebt gezocht, maar wel fijn te horen dat alle gerechten toch naar uw smaak waren. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Mieke snoek
6 april 2022
Jolanda hartmqn
2 april 2022

Heerlijk weer, lekkere grote garnalen en veel knapperige groenten Viskoekjes ook weer zalig

Willemijn
2 april 2022

Hรฉรฉrlijk !!

M Unger
30 maart 2022
Marjolein van Pagee
28 maart 2022

Uitstekende authentieke smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
27 maart 2022

Uitstekend gegeten. De allerbeste Thai van Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre Schubert
20 maart 2022

Wat een topper! 7 verschillende maaltijden, allemaal ongelooflijk goed! Smaak, kruiden verse groenten, Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
20 maart 2022

Uitstekend eten, alle drie de gerechten even goed met als altijd garnalen in rode curry en ananas en cocosmelk favoriet. Perfect op tijd bezorgd. Beste Thai Hilversum met voorsprong.

Jeroen
19 maart 2022

Super lekker eten, snel en vriendelijk bezorgd.

E Dekker
18 maart 2022
Charlotte Ruminak
11 maart 2022

Very nice food!!!

Jolanda
9 maart 2022

Was weer heerlijk!

Rene
9 maart 2022
Cor van Lievenoogen
5 maart 2022

Elke keer weer uitstekend, lekker, vers en klantgericht.

Adam
4 maart 2022

The food was excellent as usual. One small mistake was that we ordered the beef with our Massaman curry and we got chicken instead. It wasn't bad, it just wasn't what we ordered. This is the first time this has every happened however I will continue to order from Chiang Mai, it is still by far the best Thai in Hilversum!

Mcg
26 februari 2022
Andre Schubert
24 februari 2022

Zoals altijd weer perfect! smaakvol, vers en netjes geprijsd Netjes op de afgesproken tijd, een echte aanrader

Irina
21 februari 2022

Tweemaal besteld bij Chiang Mai en beide keren onder de indruk van de kwaliteit van het eten, de nette en vlotte bezorging en de vriendelijkheid. Voor ons een absolute topper.

A. Plat
21 februari 2022

We werden ten eerste keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop het eten bezorgd zou worden. Eenmaal hier was al het eten nog heel lekker warm , รณรณk de soep die besteld hadden. Het eten was , zoals altijd bij Chiang mai, ontzettend lekker! Bedankt weer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
20 februari 2022

Zo punctueel geleverd en het was zalig. Zeer aardige bezorger.

Fred
18 februari 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Yorick
16 februari 2022
Edwin Dekker
14 februari 2022

Snel geleverd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van overbeek
14 februari 2022

heerlijk

Marjolijn
13 februari 2022
W van den Berg
11 februari 2022

Zeer fijne en goede bezorging ! Helemaal volgens planning. Eten was goed verzorgd. De satรฉ, loempia prima!. De pad thai kip was ook zeker smaakvol. We vonden t alleen wel erg veel noedels en te weinig groente en kip.

Emily
8 februari 2022

Heerlijk gegeten, alles was goed verpakt en nog warm bij thuiskomst na afhalen

Matthijs
6 februari 2022

Erg lekker

Bram
5 februari 2022

Het was heerlijk

Machiel
4 februari 2022

Alles was lekker, vers en goed gevuld. Pad Thai was iets te zoet naar mijn smaak.

M
4 februari 2022

Ik had een dag vooruit besteld. Er werd contact opgenomen of dat wel goed was. ๐Ÿ‘๐Ÿป Bezorging was keurig op tijd , met een tasje wat heerlijk rook. Heerlijk gegeten en dit keer met voorafje . en wat een verrassing een toetje van de zaak. Het was smullen. Tot een volgende keer.

Robin Jansen
29 januari 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd! Wij gaan vaker bestellem.

Orhan Polat
26 januari 2022

Super vriendelijke bediening en het eten is altijd heerlijk en vers! Zeker een aanrader!

Margreet Thalen
23 januari 2022

Echt weer super lekker gegeten! In mijn ogen de beste Thai van Hilversum en omstreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. dG
23 januari 2022

Heerlijk smaakvol gegeten met verse producten die mooi waren gesneden. Allerlei herinneringen aan onze Thaise vakantie kwamen boven. Hulde aan de keuken niet alleen voor het bereiden maar ook voor het zorgvuldig inpakken. Het eten bij bezorging was warm en zelfs het overheerlijke bananen toetje was na het diner prima op temperatuur. Uw restaurant is een echte aanrader, we komen snel weer. De bezorger was erg vriendelijk.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Mevrouw De Groot, wij zijn met elke vorm van feedback altijd erg tevreden wetende dat hier tijd en moeite voor de juiste verwoording in gaan zitten. Het is zeer innemend om te lezen over uw beleving. Wij danken u voor deze geweldige omschrijving en uw bestelling. Wij gaan deze review met ons hele team delen. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Monique
23 januari 2022

Heerlijk eten weer! Blij met jullie.

Tirza
23 januari 2022

Lekker eten en duidelijk wanneer het zou komen. Wel 2 gerechten gekozen met rund waarvan wij dachten dat ze verschillend zouden zijn (40,44). Uiteindelijk bleken deze nagenoeg hetzelfde alleen een ander sausje. In 44 zat opeens ook paprika en bloemkool terwijl dit niet aangegeven stond.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Tirza, ten eerste dank voor de goede review en blij te horen dat alles gesmaakt heeft. De twee gerechten die u benoemt zijn idd gerechten die erg op elkaar lijken, waarbij het grote verschil, het ene gerecht is pittiger van smaak is dan de ander. In gerecht 44 zit als toevoeging grote rode pepers en groene pepers (Charly) die snel verwart kunnen worden met paprika. De bloemkool in dit geval was meer het enthousiasme van de kok, buiten dat het geen kwaad kan hoort deze groente idd niet thuis in dit gerecht. Dank dat u de tijd genomen heeft om deze review te schrijven. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Kristel
22 januari 2022
Renรฉ
22 januari 2022
Marleen
21 januari 2022
Sandra en Gert Hamming
20 januari 2022

Weer fantastisch gegeten!

Jacobine Looman
20 januari 2022

We hebben WAANZINNIG lekker gegeten vanavond! Glaasje wijn erbij & we hadden een heerlijk thuisdiner!

Harald
19 januari 2022

Heerlijk gegeten, nu thuis met de familie, straks weer bij jullie!

Frans
18 januari 2022

Zeer smakelijk! Absoluut voor herhaling vatbaar!!

Jane
16 januari 2022

Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Andre Schubert
12 januari 2022

Voor het eerst hier besteld! Was helemaal top!!!

Eveline
11 januari 2022

We hebben weer hรฉรฉrlijk gegeten! Vers, smaakvol en precies op tijd geleverd. Top!

Yvette
10 januari 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd, de echte smaak uit noord-Thailand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
8 januari 2022

Wij hebben hier een keertje gegeten toen alles nog open was. De lekkerste thai van hilversum. Super dat we ook kunnen bestellen/afhalen. Geweldig lekker gegeten en het eten was er eerder dan we hadden verwacht!

Gert Hamming
8 januari 2022

Weer heerlijk eten, we genieten telkens weer van jullie excellente Thais eten.

Ryanne
8 januari 2022
Nicoke
6 januari 2022

Heerlijk eten, precies op tijd!

Hans Broekhof
5 januari 2022

Heerlijk Thais eten!! Super kwaliteit!!! Genoten๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Aad
5 januari 2022

Half uur later dan gevraagd, zonder melding of excuus.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Geachte Aad, excuus dat we u niet verwittig hebben dat door de extreme drukte deze dag de levering later uitgevallen was dan beloofd. Wij zijn blij om te horen dat de bestelde Thaise gerechten wel naar uw smaak waren. Alle gerechten die we bij Chiang Mai Hilversum serveren worden handmatig en stuk voor stuk vers bereid. Niets is bij ons prefab of half voorbereid. Dit komt zeker ten goede van de smaakbeleving en uitstraling van het gerecht, maar gaat soms ten koste van de pinpoint levering van de bestelling. Nogmaals excuus Aad. mvg Chiang Mai Hilversum

Mischa Rotteveel
2 januari 2021

Ging iets fout met de bestelling, maar werd goed opgelost. Erg lekker gegeten. Aanrader.

Jackie Keogh
30 december 2021

Snel klaar en overheerlijk! Zeker een aanrader. Tip: Khao Phat Pak (?). Gebakken Rijst met groenten en cashew-noten aan de menukaart toevoegen? Wij vinden het super lekker iedere keer.

Jaap
30 december 2021
Jonnah
29 december 2021
Sabine
28 december 2021

Was weer heerlijk!

Pauline
28 december 2021

Echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Akkeren
28 december 2021
Helene Ham
28 december 2021

Heerlijke gerechten. Duidelijke website met info over ingrediรซnten van elk gerecht. Handig voor mensen met allergieรซn. Bestelling werd tip op tijd bezorgd. Meerdere keren hier groot aantal gerechten besteld. Altijd top

Carlijn
26 december 2021

Heerlijk en authentiek Thais eten van top kwaliteitโ€ฆ bijzonder lieve mensen!!

Carlos
26 december 2021

Altijd heerlijk!

Nikolai Vet Beerkens
25 december 2021

Was top!!!

Srivastava
24 december 2021
Cor van Lievenoogen
23 december 2021

Zoals gebruikelijk, het was weer heerlijk, smaakvol en vers. De bezorging was uitstekend, op tijd, vriendelijk en het eten was goed warm. Het was weer genieten!!!

Maarten Bos
21 december 2021

Heel erg lekker gegeten! Aanrader!

Kevin de Rijk
21 december 2021

Uitstekende kwaliteit, en kwantiteit van authentiek smakende Thaise gerechten.

Charlotte Ruminak
18 december 2021
Renรฉ
17 december 2021
Wesley
16 december 2021

Altijd snel en kwalitatieve goeie Thai! Een gerecht is genoeg voor twee personen.

Laetitia Ruchtie
13 december 2021

Het eten was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greet
12 december 2021

Wij vonden het erg lekker,dus de complimenten van ons.

Essie
11 december 2021

Heerlijk Thais eten, super snel bezorgd.

Jacqueline
9 december 2021

Altijd vers en lekker!

Sheila
8 december 2021
Cor vanLievenoogen
8 december 2021

Zoals gewend, uitstekend eten. Lekker en vers. Op tijd en warm bezorgd.

Hubert
6 december 2021
Philip
4 december 2021

De Keng Massaman was zalig. Beste bezorg maaltijd ooit. Vriendelijke bezorging ook. Top!

Kuit
2 december 2021

Het eten is heerlijk en vers en de porties zijn niet mis!!

vd Wilk
28 november 2021

Heerlijk eten, goede smaken, vers. Netjes verpakt.

Harald
27 november 2021
Charlotte Ruminak
26 november 2021

Good fantastic, delivery colleague very friendly and nice. Delivery was 25 min late though even though I already ordered in the afternoon

Nathalie
26 november 2021
van Leijenhorst
26 november 2021

Het eten was heerlijk en goede porties, alleen de glasnoedelsalade was ( iets) te pittig ๐Ÿฅต naar onze smaak.

Els de Vries
25 november 2021

Het was weer fantastisch!

Vlug
22 november 2021
Sher
18 november 2021

Altijd heerlijke smakelijke maaltijden en vriendelijke bezorging

Lucille
17 november 2021

As great as always! Thank you for the wonderful food and delivery service!

Martin
14 november 2021

Op tijd bezorgd en vooral heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien Weerkamp
14 november 2021

eten werd precies op tijd bezorgd en het was natuurlijk weer overheerlijk !!

Karel
14 november 2021
Jacco
12 november 2021

Zeer vriendelijk ontvangen bij het afhalen, was goed en warm ingepakt. Thuis heerlijk gegeten. Aanrader voor de Thai liefhebber.

Vincent
11 november 2021

Altijd heerlijk eten , zowel in het restaurant als bij bezorging! Dit keer laten bezorgen, kwam keurig op tijd , warm en als vanouds zeer smakelijk!

Jurgen
8 november 2021

Heel erg lekkere nasi goreng en malse en smakelijke kipsatรฉ en spareribs. Jaren niet meer geweest, maar dat gaat veranderen!

H.Jager
31 oktober 2021

Heerlijk eten, ik kan niet anders zeggen. Wat hebben we genoten. Ruime porties en lekker warm. Kortom, een echte aanrader!

Maaike
31 oktober 2021

Heerlijk thais eten. Aardige bezorging. Door drukte en laat bestellen van onze kant niet helemaal op tijd. Hoeveelheid zo ruim dat je er gemakkelijk 2x van kunt eten.

Barry
30 oktober 2021

Heerlijk eten, goede service!

Jan-Willem Dekkers
28 oktober 2021
Pauline
24 oktober 2021

Heel erg lekker en heel erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmer
23 oktober 2021

Altijd weer lekker.

Arjen
21 oktober 2021

Aanrader: goede porties uitstekend en lekker eten, uitermate vriendelijke bediening en de bestelling stond precies op tijd klaar. Chiang Mai bezorgt ook in Bussum maar ik vind het leuker om de bestelling zelf op te halen.

Julia
20 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk vers en vlotte thuislevering. Zelf abusievelijk verkeerde huisnummer bij bestelling opgegeven. De bezorger belde toen bleek dat het adres niet klopte hulde veel dank super service!

Marjolein
19 oktober 2021

Mooie authentieke smaken

Hubert
16 oktober 2021

Altijd zeer goede smaken. We hebben dit keer gesmuld van de Pad Poh Taek!

Remco
13 oktober 2021

7 verschillende gerechten besteld en iedereen heeft genoten en op tijd bezorgd.

Els
9 oktober 2021
Roger
7 oktober 2021

Inmiddels vaste klant geworden door de heerlijke Thaise gerechten. Vooral de specialiteiten zijn elke keer weer top

Pete
5 oktober 2021

Heerlijke eten, en afgeleverd ruim voor de voorspelde tijd!

Rob Spijkers
30 september 2021

Dit is de derde keer dat ik iets bij Chiang Mai bestel en ophaal. De kwaliteit van het het eten is prima en de bediening is goed, snel en vriendelijk. De vorige keren dat ik iets ophaalde waren er 4-5 gasten, nu slechts twee. Dat kan gezien het tijdstip waarop ik de maaltijden ophaalde, niet goed zijn. Met een paar andere Thai-restaurants in het dorp, zou ik Chiang Mai willen adviseren iets prominenter te acteren en hierdoor gasten te trekken. Doen ze dat niet, dan zal het moeilijk worden om winstgevend te worden.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Rob, gastheerschap, lekker eten en van toegevoegde waarde zijn erg bepalend of gasten terugkeren naar ons restaurant. Deze drie hoofdbestanddelen is waar onze focus op succes ligt. We zijn niet geheel ontevreden met de resultaten die we boeken, wetende dat we sinds januari dit jaar als nieuwe groep aangevangen zijn. Het raakt ons dat u zo attent reageert. Dank voor uw advies en de fijne review. mvg Chiang Mai Hilversum ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Dick
26 september 2021

Gewoon de beste Thai in Hilversum! Ook voor vegetariรซrs ๐Ÿ‘Œ

Nathalie
24 september 2021

Vandaag weer een keer besteld bij Chang Mai. De levering was snel en het eten heerlijk! Wij bestellen graag te veel om 2 keer ervan te kunnen eten, het is dubbel genieten.

Robin
23 september 2021

Heerlijk, als vanouds. Merci

AF
21 september 2021

Een van de beste restaurants met Thais eten in Hilversum, ongeacht of je daar eet of thuis laat bezorgen

Sandra
17 september 2021

Heerlijk eten , lekker authentieke Thaise keuken.

E. De vrues
12 september 2021

Het was weer prima. Bezorging op juiste tijd. En het eten verrukkelijk en goed heet (temp)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zen
12 september 2021

very nice

Michelle
11 september 2021
Robin Wilke
11 september 2021

Het was weer fantastisch

Catherine
9 september 2021

Fantastische eten! Goed op smaak en lekker warm ! En de moeite genomen om tot naar huizen te komen ! Nog bedankt!!

Nynke
5 september 2021

Heerlijk Thais eten en (op verzoek) heel snel bexirgd!

Mark van der Weide
4 september 2021

GEWOON TOP! En op tijd!

Paul
2 september 2021

echt heel lekker. subtiele smaken. wij komen vanuit omgeving A'foort speciaal voor dit restaurant. zelfs voor afhalen, want zo goed verpakt dat het nog warm is bij aankomst.

Isabella
1 september 2021

Heerlijk

Sapphira
1 september 2021

Super lekker, alles vers gemaakt en dat proef je. Mag van mij iets meer groenten bij maar dat heeft niets met de kwaliteit te maken, is top!! Nu al 3x alles vegan besteld en ze doen echt hun best.

Waltrude
1 september 2021

Heerlijk genieten van het bestelde eten keurig verpakt en uitstekende temperatuur!

henriette mulder
30 augustus 2021

heerlijk gegeten, waren hier op vakantie, maar geven het door aan onze vrienden in Hilversum

Eveline
30 augustus 2021

Was een tijdje geleden, maar was weer top! Op tijd bezorgd, het eten was lekker vers en erg smaakvol!

Zonneveld
29 augustus 2021

Heel lekker, alles vers. Bezorging uitstekend!

Jacqueline
24 augustus 2021

Take-away this evening; red curry with shrimps and massaman curry with beef. Absolutely delicious and everything was really warm. Definitely recommend it!

NK
23 augustus 2021

Heerlijk thais eten!

Prinse
22 augustus 2021

Na zaterdag heerlijk te hebben gegeten hebben we vandaag weer diverse menuโ€™s afgehaald bij Chiang Mai. Ook vandaag was het weer heerlijk! Dank Chiang Mai ๐Ÿ™๐Ÿป

Peinse
22 augustus 2021

Wij hebben vanavond top gegeten! Dank jullie wel Chiang Mai.

Hubert
20 augustus 2021

Zeer smaakvol en keurig bezorgd. Kroepoek van het huis!

anoniem
17 augustus 2021

Zeer smakelijk. Was enigszins afgekoeld na het wandelend afhalen maar nog steeds heerlijk. Knapperige groenten en zacht vlees.

Esther
17 augustus 2021

Vorige keer per ongeluk een keer bij een ander Thai restaurant besteld. Gelukkig weer bij Chiang Mai besteld, dat is waar je gewoon het best Thai eten kan bestellen. Echt weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Spijkers
10 augustus 2021

Thaise maaltijden opgehaald en na het openen van de bakjes viel op dat dit met zorg was klaargemaakt. Het eten kwam met een goede, maar eenvoudige smaak, waardoor het een authentieke indruk gaf. Aanrader!

Ilona
9 augustus 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten/goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
8 augustus 2021

Het eten was weer geweldig, vol smaak en goed warm. De bezorging was aan de late kant, ongeveer 35 minuten later. De bezorger excuseerde zich uitgebreid. Voor ons is de late bezorging geen reden om niet meer te bestellen; het eten is te lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Margo en Marian, buiten uw complimenten over de bestelde gerechten (dank hiervoor) blijft het een uitdaging om een bestelling precies op tijd te bezorgen. Loosdrecht, Kortenhoef, Laren, โ€™s Gravenland, H-Meent, Ankeveen en geheel Hilversum waar allemaal mensen wonen die het erg op prijsstellen dat we onze Thaise specialiteiten bij hen aan de deur blijven bezorgen. Dit doen we graag en zelf met veel plezier. Het tijdsraam is soms op erg drukke dagen te krap wetende dat alle gerechten vers worden bereid voor elke bestelling weer. Dan kan het soms iets uitlopen in tijd, dit vinden we echt heel erg vervelend want dit staat haaks op wat we juist voor ogen hebben, een optimale beleving qua smaak en bezorging. Onze excuses. mvg. Chiang Mai Hilversum. ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Marian
7 augustus 2021

Eten is heerlijk. We moesten half uurtje langer wachten dan gepland maar was oke

Jacqueline
4 augustus 2021

Altijd vers en zalig!

Nai
4 augustus 2021

Super lekker! Oprecht nergens anders (buiten Thailand) beter Thais eten gehad!

MW
4 augustus 2021

Super service en mega lekker eten. We komen hier zeker terug!

Roel
3 augustus 2021

Inmiddels 3 X laten bezorgen. Verschillende gerechten geprobeerd en zowel in het weekend als door de week besteld. Alles altijd vers, royale porties en vriendelijke snelle bezorging. De 'Thaise pepersaus' waar ik via opmerkingen naar informeerde staat niet op de kaart maar was zooooo lekker!

R w
2 augustus 2021

Erg lekker

W van den Berg
2 augustus 2021

Was heerlijk. Alles naar wens. Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaja
1 augustus 2021

Heerlijk kip kokos curry gegeten!! Aanrader

Mf
31 juli 2021

Heerlijk en goed op tijd

Jacob
26 juli 2021

Erg lekker eten - heerlijk warm bezorgd.

Roger
26 juli 2021

Heerlijke gerechten en betrouwbare bezorging Voor ons nog steeds nr. 1 thai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
25 juli 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging precies op tijd. We hebben genoten.

JM
23 juli 2021

We hadden diverse kip- en vegetarische gerechten besteld, en die waren heerlijk!

Sarah
20 juli 2021

Heerlijk eten! Kwam perfect thuis bezorgd, knapperig vers en warm!!

Loes
19 juli 2021

Wat een heerlijk eten, vers, smaakvol, echt zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

aj
17 juli 2021
Claudia
16 juli 2021

Op tijd en heerlijk

Els
16 juli 2021

Op tijd bezorgd en heerlijk van smaak.

  • <