Beoordelingen van Chiang Mai Hilversum Hilversum

Recente recensies

5.0
Frans
17 juli 2024

De specialiteiten zijn zoooo lekker... beste Thai van t Gooi

Anton de Boer
15 juli 2024

Fantastisch vers en zeer smakelijk eten! Aanrader voor zowel afhalen als daar dineren. Let op tijdig reserveren, het restaurant is zeer druk bezocht.

Sandra
12 juli 2024

Fantastisch eten en de vriendelijke en keurige bezorging was sneller dan verwacht , heerlijke avond gehad. Veel dank!

Nicole
11 juli 2024

Weer erg lekker en keurig op tijd :)

Gonda Nieuwenhuize
10 juli 2024

Top eten, snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina
8 juli 2024

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee
8 juli 2024

Eten was heerlijk! Bezorging tikkeltje laat, maar het feit dat ze zo druk zijn is natuurlijk alleen maar een goed teken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raoul
6 juli 2024

Heerlijk en lekker gekruid.

Ilona
5 juli 2024

Weer heerlijk gegeten! 's Middags besteld voor bezorging tussen 18u30 en 18u45. 18u30 werd het keurig geleverd. Informatievoorziening per mail over de status van de bestelling is duidelijk. Met 3 personen, 3 gerechten besteld. Portiegrootte is ruimvoldoende (ook voor grotere eters), er blijft altijd wel iets over voor de dag erna. Wordt altijd netjes verpakt en is goed heet bij afleveren (de afgelegde route is ong. 15 minuten.) Blijft voor herhaling vatbaar!

Pauline
26 juni 2024
Regina
10 juni 2024

We hebben weer genoten! Weer keurig op tijd en zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Staal
9 juni 2024

Heerlijk gegeten dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla de Boer
9 juni 2024

Heerlijk eten ,snel bezorgt en goed warm. Duidelijk delivery systeem via mail

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Kristel
8 juni 2024

5 sterren absoluut verdient Ik ken Chang Mai al uit de jaren 90 maar het eten is nog steeds geweldig ik woon nu een stukje verder weg in Garderen (Gelderland) maar rij met heel veel plezier naar Hilversum om deze heerlijke gerechten weer te mogen proeven

Manon
7 juni 2024

Heerlijk vers. Nette bezorging, keurig op tijd! Goede porties. Zalig gegeten!

Pamela lam
26 mei 2024

Net zo lekker eten als in het restaurant ! We hebben het nu een keer laten bezorgen. Op de afgesproken tijd stond mevrouw voor de deur ! Super service !! Heerlijk gegeten. Bedankt tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
26 mei 2024

Het was weer fantastisch!

Annemarie
26 mei 2024

Service en kwaliteit eten is ontzettend goed!

RJ
25 mei 2024
Jurjen Worp
23 mei 2024

Heerlijk eten, lieve mensen, top Thai!

Sonja
19 mei 2024

Heerlijk eten en zoals altijd een beetje extra service en een gezellig praatje.

Jacqueline
18 mei 2024
Brenda Simonato
17 mei 2024

Fantastic as always! Thank you

N.G. de Vogel
12 mei 2024

Altijd keurig op tijd en goed van smaak, bedankt het was weer heerlijk

Regina
6 mei 2024

Weer heerlijk gegeten en zo keurig op tijd Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet hesp en familie fantastisch gegeten
5 mei 2024

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MMG
3 mei 2024

Heerlijk gegeten, flinke porties en super service!

Marjan
3 mei 2024

Super lekker eten en op tijd bezorgd. Beste Thai van het Gooi. Niet de goedkoopste maar wel de beste!

M
2 mei 2024

Erg lekker!

Uittenbogaard
1 mei 2024
Brenda
29 april 2024

De bestelling kwam wat laat, maar dat had ik op zondag wel verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sieneke
29 april 2024

Het was een tijd geleden dat we eten besteld hadden. Het was echt super lekker. Prima porties, netjes verpakt. Kortom alles verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MarliesvE
27 april 2024

Heerlijke gerechten en prima bezorging

Marius
27 april 2024

Weer heerlijk gesmuld van een keurig op afgesproken tijd bezorgde maaltijd. Wordt herhaald!

Jacqueline
26 april 2024
Pieter
26 april 2024

Het was echt super smaakvol, veel en op tijd geleverd!

Eddy
26 april 2024

Netjes in de bakjes en dubbel tassen gedaan! Ik ben vaker hier bij Chiang Mai afhalen of eten , lekker goede service!

Rogier
26 april 2024

Heerlijke Thai! Zonder twijfel één van de beste Thaise restaurants in de omgeving, goede uitgebreide kaart en fijn dat ze ook bezorgen.

Monica
25 april 2024

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

Jeroen schutte
22 april 2024

Finger licking good!

Maikel
21 april 2024

Had oa. de Yam Neua. Was spicy maar erg lekker. Bezorging was ruim een half uur later dan in eerste instantie gesteld maar was zelf vrij laat met bestellen én bestelde op zaterdag (lijkt me een drukke dag voor een restaurant), kortom begrijpelijk.

Femke Bakker
18 april 2024

Heerlijk eten! En echt de Beste service!

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Lieve Femke, De Afhaal en Bezorg website van Thais specialiteitenrestaurant Chiang Mai Hilversum heeft vandaag zijn zevenhonderdste review mogen ontvangen. Met de hoogste score van 5 sterren gemiddeld is dit een geweldige prestatie waar we super blij mee zijn. Wij willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om hun review te schrijven. Namens dit berichtje willen we benadrukken hoe ongelofelijk trots we zijn op de inzet van al onze collega’s die met de liefde voor lekker Thais eten en gevoel voor goede service deze mijlpaal bereikt hebben. Dank hiervoor, Chiang Mai Hilversum 🙏🙏🙏

Amg
18 april 2024

Wederom genoten! Zuiver, vers en lekker.

Michael Monkau
17 april 2024
Martin Lausberg
15 april 2024

Het was weer heerlijk !!!

Bianca
15 april 2024

Waanzinnig lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina
15 april 2024

Weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moi
14 april 2024
Nicolien Leuverman
13 april 2024
Katharina
12 april 2024

Absolutely delicious!

AMG
12 april 2024

Zoals altijd: vers en lekker!

Elly Frankfort
11 april 2024

Heerlijke gerechten. Echt aan te bevelen.Royale porties. Vriendelijke eigenaresse.

Monique
11 april 2024

in 1 woord: heerlijk!

Monique Kristel
11 april 2024

Ik kom van uit Amersfoort om af te halen dat zegt genoeg Kwaliteit is altijd top

Simon
7 april 2024

Heerlijk gegeten. Was druk, vandaar dat de bezorging aan de late kant was. Dat ging om 10 minuten. Chiang Mai beide netjes dat het later zou worden. Heel fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yob
7 april 2024

Neua Pad Medmamuang weer eens geprobeerd, zo lekker. En wat een riante porties ook, dus altijd een next day treat als kado. Kijk alweer uit naar de volgende keer.

Nicole
7 april 2024

Super snelle levering! Binnen een half uur zelfs. Het eten was weer super lekker :)

Rens
6 april 2024

Ik Eet alleen bij mijn Thaise vriendin/Chef óf in Thailand … maar nu heb ik er een adresje bij! Cheffies van Chiang Mai..; julie zijn top!

Rudya van soest
6 april 2024

Het was super lekker!

Hubert
5 april 2024

Dit keer bestelden we Ho Mok Pla. Een bijzonder lekker en origineel gerecht. De kok van dit restaurant kookt de sterren van de Thaische hemel, complimenten. En als het wat langer kost om het te bereiden wordt je gebeld. Met een beetje communicatie komt het altijd goed, van harte aanbevolen!

Wouter
3 april 2024

In 1 woord. Fantastisch lekker eten

Bernardine Meissner
2 april 2024

Authentieke smaak, vers en warm! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gomez
31 maart 2024

Altijd kwaliteit en vers! Top

Selma
28 maart 2024

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Sandra
28 maart 2024

Tasty as always;)

Robert Tempelaar
27 maart 2024

Op een gewone woensdag een uur en 20 minuten moeten wachten op wel heerlijk eten. Alleen kon ik er niet zo van genieten, omdat ik een afspraak had.

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Beste Robert, we zijn dankbaar dat u de tijd genomen heeft om deze review te schrijven. Tevens blij te horen dat u genoten heeft van onze Thaise specialiteiten. Wel laat u zich kritisch uit over de bezorgtijd van uw bestelling. Om 17:40 uur plaatste u een bestelling en doormiddel van een bevestiging geven we aan dat de bestelling om 18:45 uur bezorgt zou worden. Deze tijdsduur nemen we ook in acht omdat u aan de andere kant van Hilversum woont en dat alle gerechten vers bereid worden dus helaas iets langer nodig hebben. Door de enorme drukte van vandaag is dit tot ons spijt toch iets uitgelopen. Hiervoor onze welgemeende excuses. Mvg Chiang Mai Hilversum. 🙏🙏🙏

Anastasiia
25 maart 2024
Marius Zwaal
23 maart 2024

Het was wederom erg smakelijk en meer dan genoeg. Vriendelijke bezorging, keurig op.de afgesproken tijd!

Sandy Nillessen
22 maart 2024

Het aller aller aller lekkerste Thai food dat ik ken! 👌🏼👌🏼👌🏼

Trudy
17 maart 2024

Was heerlijk. We moesten afhalen. Te ver om thuis te bezorgen. Alex heeft heel goed meegedacht, we konden het zo oppikken, en thuis heerlijk warm opeten. Was heel goed. Khap khun kah 🙏🏻

Gomez
17 maart 2024

Top!

Regina
11 maart 2024

Zoals altijd keurig op tijd en vooral weer heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien de Jong
10 maart 2024

Heerlijke gerechten, uit de Thaise keuken. We hebben geniten

Paul
10 maart 2024

Heel lekker, een aanrader

Herman
3 maart 2024

Ik ben al jaren liefhebber van de thaise keuken. Vorig jaar kwam ik toevallig bij chiang mai terecht en sindsdien is dit restaurant niet meer voor mij weg te denken! Vele thaise restaurants bezocht en Chiang Mai behoort tot mijn top 3! Uitstekend eten en goede service. Ga zo door!

Marius Zwaal
2 maart 2024

heerlijk eten, keurig op afgesproken tijd bezorgd!

MJ
1 maart 2024

Fantastische bezorging en fantastisch LEKKER!!! Echt super!

Jacques
29 februari 2024

Wij hebben, zoals gewoonlijk, weer heerlijk gegeten dit restaurant is echt een aanrader.

Diane
27 februari 2024
Yob
26 februari 2024

Blijft gewoon buitencategorie Thais, met zo’n ruime keuze ook dat je je elke keer weer kan laten verrassen. Service en vriendelijkheid van hetzelfde hoge niveau. Kortom, aanrader :)

Simon
25 februari 2024

Heerlijk! Op de afgesproken tijd bezorgd en weer heel smakelijk gegeten met onze gasten. We hoeven niet te twijfelen over een volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henrik
25 februari 2024

Super lekker

Diana
24 februari 2024

Echt een aanrader wederom was het heerlijk!

Martin Lausberg
24 februari 2024

Altijd op tijd met bezorging en super lekker

Jay
18 februari 2024

The food was delivered in a normal time and the service was very good, people were very kind. The food itself: VERY good. I’ve rarely eaten thai food of this quality in the Netherlands. Overal great experience.

Diana
17 februari 2024

Super lekker!! Echt een aanrader

Ilona
14 februari 2024

Echt altijd even lekker! Makkelijk bestellen en keurig op tijd bezorgd. Tot de volgende keer!

Regina
12 februari 2024

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
11 februari 2024

Wij misten een pittigje , we vonden het een beetje flauw

Reactie van Chiang Mai Hilversum

Geachte Heer Meijer, Hartelijk dank voor uw review. Wel wilde u dat het gerecht iets pittiger van smaak was geweest. De Neau Priow Waan is mild en zoetzuur gerecht en behoort daardoor ook niet pittig te zijn. Wilt u een iets pittiger gerecht de volgende keer, dan stellen wij u de Neua Pad Prik Sod voor. Bent u bezorgt dat dit ook niet pittig genoeg zal zijn vraag bij uw bestelling wat verse Prik Nam Pla erbij, dan weten we zeker dat het goed komt. Dank voor uw bestelling en reactie. Chiang Mai Hilversum 🙏🙏🙏🙏

Arjen Uittenbogaard
11 februari 2024
Piet en corrie Hesp
11 februari 2024
Piet en corrie Hesp
4 februari 2024

Wij zijn al jaren tevreden ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maggie
4 februari 2024
T.P.
29 januari 2024

Eten was voortreffelijk, bezorging door een vriendelijke jongeman. 15 minuten vertraagd door de drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
28 januari 2024
WR
28 januari 2024

Goed en erg lekker!

Carlijn
26 januari 2024

Super lekker en lieve mensen!

Sidney
22 januari 2024

Zoals altijd smaakvol en zeer goede kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Koersen
22 januari 2024

De kwaliteit van het eten is altijd top. Beste thai in Hilversum vind ik, maar de bezorging blijft een probleem. Mijn bestelling kwam nu een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
20 januari 2024

Nooit een teleurstelling, altijd lekker 😋