Beoordelingen van Chiang Mai Hilversum

Recente recensies

5.0
vd Wilk
28 november 2021

Heerlijk eten, goede smaken, vers. Netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harald
27 november 2021
Charlotte Ruminak
26 november 2021

Good fantastic, delivery colleague very friendly and nice. Delivery was 25 min late though even though I already ordered in the afternoon

Nathalie
26 november 2021
van Leijenhorst
26 november 2021

Het eten was heerlijk en goede porties, alleen de glasnoedelsalade was ( iets) te pittig 🥵 naar onze smaak.

Els de Vries
25 november 2021

Het was weer fantastisch!

Vlug
22 november 2021
Sher
18 november 2021

Altijd heerlijke smakelijke maaltijden en vriendelijke bezorging

Lucille
17 november 2021

As great as always! Thank you for the wonderful food and delivery service!

Martin
14 november 2021

Op tijd bezorgd en vooral heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolien Weerkamp
14 november 2021

eten werd precies op tijd bezorgd en het was natuurlijk weer overheerlijk !!

Karel
14 november 2021
Jacco
12 november 2021

Zeer vriendelijk ontvangen bij het afhalen, was goed en warm ingepakt. Thuis heerlijk gegeten. Aanrader voor de Thai liefhebber.

Vincent
11 november 2021

Altijd heerlijk eten , zowel in het restaurant als bij bezorging! Dit keer laten bezorgen, kwam keurig op tijd , warm en als vanouds zeer smakelijk!

Jurgen
8 november 2021

Heel erg lekkere nasi goreng en malse en smakelijke kipsaté en spareribs. Jaren niet meer geweest, maar dat gaat veranderen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Jager
31 oktober 2021

Heerlijk eten, ik kan niet anders zeggen. Wat hebben we genoten. Ruime porties en lekker warm. Kortom, een echte aanrader!

Maaike
31 oktober 2021

Heerlijk thais eten. Aardige bezorging. Door drukte en laat bestellen van onze kant niet helemaal op tijd. Hoeveelheid zo ruim dat je er gemakkelijk 2x van kunt eten.

Barry
30 oktober 2021

Heerlijk eten, goede service!

Jan-Willem Dekkers
28 oktober 2021
Pauline
24 oktober 2021

Heel erg lekker en heel erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elmer
23 oktober 2021

Altijd weer lekker.

Arjen
21 oktober 2021

Aanrader: goede porties uitstekend en lekker eten, uitermate vriendelijke bediening en de bestelling stond precies op tijd klaar. Chiang Mai bezorgt ook in Bussum maar ik vind het leuker om de bestelling zelf op te halen.

Julia
20 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk vers en vlotte thuislevering. Zelf abusievelijk verkeerde huisnummer bij bestelling opgegeven. De bezorger belde toen bleek dat het adres niet klopte hulde veel dank super service!

Marjolein
19 oktober 2021

Mooie authentieke smaken

Hubert
16 oktober 2021

Altijd zeer goede smaken. We hebben dit keer gesmuld van de Pad Poh Taek!

Remco
13 oktober 2021

7 verschillende gerechten besteld en iedereen heeft genoten en op tijd bezorgd.

Els
9 oktober 2021
Roger
7 oktober 2021

Inmiddels vaste klant geworden door de heerlijke Thaise gerechten. Vooral de specialiteiten zijn elke keer weer top

Pete
5 oktober 2021

Heerlijke eten, en afgeleverd ruim voor de voorspelde tijd!

Rob Spijkers
30 september 2021

Dit is de derde keer dat ik iets bij Chiang Mai bestel en ophaal. De kwaliteit van het het eten is prima en de bediening is goed, snel en vriendelijk. De vorige keren dat ik iets ophaalde waren er 4-5 gasten, nu slechts twee. Dat kan gezien het tijdstip waarop ik de maaltijden ophaalde, niet goed zijn. Met een paar andere Thai-restaurants in het dorp, zou ik Chiang Mai willen adviseren iets prominenter te acteren en hierdoor gasten te trekken. Doen ze dat niet, dan zal het moeilijk worden om winstgevend te worden.

Reactie van Chiang Mai

Beste Rob, gastheerschap, lekker eten en van toegevoegde waarde zijn erg bepalend of gasten terugkeren naar ons restaurant. Deze drie hoofdbestanddelen is waar onze focus op succes ligt. We zijn niet geheel ontevreden met de resultaten die we boeken, wetende dat we sinds januari dit jaar als nieuwe groep aangevangen zijn. Het raakt ons dat u zo attent reageert. Dank voor uw advies en de fijne review. mvg Chiang Mai Hilversum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Dick
26 september 2021

Gewoon de beste Thai in Hilversum! Ook voor vegetariërs 👌

Nathalie
24 september 2021

Vandaag weer een keer besteld bij Chang Mai. De levering was snel en het eten heerlijk! Wij bestellen graag te veel om 2 keer ervan te kunnen eten, het is dubbel genieten.

Robin
23 september 2021

Heerlijk, als vanouds. Merci

AF
21 september 2021

Een van de beste restaurants met Thais eten in Hilversum, ongeacht of je daar eet of thuis laat bezorgen

Sandra
17 september 2021

Heerlijk eten , lekker authentieke Thaise keuken.

E. De vrues
12 september 2021

Het was weer prima. Bezorging op juiste tijd. En het eten verrukkelijk en goed heet (temp)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zen
12 september 2021

very nice

Michelle
11 september 2021
Robin Wilke
11 september 2021

Het was weer fantastisch

Catherine
9 september 2021

Fantastische eten! Goed op smaak en lekker warm ! En de moeite genomen om tot naar huizen te komen ! Nog bedankt!!

Nynke
5 september 2021

Heerlijk Thais eten en (op verzoek) heel snel bexirgd!

Mark van der Weide
4 september 2021

GEWOON TOP! En op tijd!

Paul
2 september 2021

echt heel lekker. subtiele smaken. wij komen vanuit omgeving A'foort speciaal voor dit restaurant. zelfs voor afhalen, want zo goed verpakt dat het nog warm is bij aankomst.

Isabella
1 september 2021

Heerlijk

Sapphira
1 september 2021

Super lekker, alles vers gemaakt en dat proef je. Mag van mij iets meer groenten bij maar dat heeft niets met de kwaliteit te maken, is top!! Nu al 3x alles vegan besteld en ze doen echt hun best.

Waltrude
1 september 2021

Heerlijk genieten van het bestelde eten keurig verpakt en uitstekende temperatuur!

henriette mulder
30 augustus 2021

heerlijk gegeten, waren hier op vakantie, maar geven het door aan onze vrienden in Hilversum

Eveline
30 augustus 2021

Was een tijdje geleden, maar was weer top! Op tijd bezorgd, het eten was lekker vers en erg smaakvol!

Zonneveld
29 augustus 2021

Heel lekker, alles vers. Bezorging uitstekend!

Jacqueline
24 augustus 2021

Take-away this evening; red curry with shrimps and massaman curry with beef. Absolutely delicious and everything was really warm. Definitely recommend it!

NK
23 augustus 2021

Heerlijk thais eten!

Prinse
22 augustus 2021

Na zaterdag heerlijk te hebben gegeten hebben we vandaag weer diverse menu’s afgehaald bij Chiang Mai. Ook vandaag was het weer heerlijk! Dank Chiang Mai 🙏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peinse
22 augustus 2021

Wij hebben vanavond top gegeten! Dank jullie wel Chiang Mai.

Hubert
20 augustus 2021

Zeer smaakvol en keurig bezorgd. Kroepoek van het huis!

anoniem
17 augustus 2021

Zeer smakelijk. Was enigszins afgekoeld na het wandelend afhalen maar nog steeds heerlijk. Knapperige groenten en zacht vlees.

Esther
17 augustus 2021

Vorige keer per ongeluk een keer bij een ander Thai restaurant besteld. Gelukkig weer bij Chiang Mai besteld, dat is waar je gewoon het best Thai eten kan bestellen. Echt weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Spijkers
10 augustus 2021

Thaise maaltijden opgehaald en na het openen van de bakjes viel op dat dit met zorg was klaargemaakt. Het eten kwam met een goede, maar eenvoudige smaak, waardoor het een authentieke indruk gaf. Aanrader!

Ilona
9 augustus 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten/goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margo
8 augustus 2021

Het eten was weer geweldig, vol smaak en goed warm. De bezorging was aan de late kant, ongeveer 35 minuten later. De bezorger excuseerde zich uitgebreid. Voor ons is de late bezorging geen reden om niet meer te bestellen; het eten is te lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai

Beste Margo en Marian, buiten uw complimenten over de bestelde gerechten (dank hiervoor) blijft het een uitdaging om een bestelling precies op tijd te bezorgen. Loosdrecht, Kortenhoef, Laren, ’s Gravenland, H-Meent, Ankeveen en geheel Hilversum waar allemaal mensen wonen die het erg op prijsstellen dat we onze Thaise specialiteiten bij hen aan de deur blijven bezorgen. Dit doen we graag en zelf met veel plezier. Het tijdsraam is soms op erg drukke dagen te krap wetende dat alle gerechten vers worden bereid voor elke bestelling weer. Dan kan het soms iets uitlopen in tijd, dit vinden we echt heel erg vervelend want dit staat haaks op wat we juist voor ogen hebben, een optimale beleving qua smaak en bezorging. Onze excuses. mvg. Chiang Mai Hilversum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Marian
7 augustus 2021

Eten is heerlijk. We moesten half uurtje langer wachten dan gepland maar was oke

Jacqueline
4 augustus 2021

Altijd vers en zalig!

Nai
4 augustus 2021

Super lekker! Oprecht nergens anders (buiten Thailand) beter Thais eten gehad!

MW
4 augustus 2021

Super service en mega lekker eten. We komen hier zeker terug!

Roel
3 augustus 2021

Inmiddels 3 X laten bezorgen. Verschillende gerechten geprobeerd en zowel in het weekend als door de week besteld. Alles altijd vers, royale porties en vriendelijke snelle bezorging. De 'Thaise pepersaus' waar ik via opmerkingen naar informeerde staat niet op de kaart maar was zooooo lekker!

R w
2 augustus 2021

Erg lekker

W van den Berg
2 augustus 2021

Was heerlijk. Alles naar wens. Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chaja
1 augustus 2021

Heerlijk kip kokos curry gegeten!! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mf
31 juli 2021

Heerlijk en goed op tijd

Jacob
26 juli 2021

Erg lekker eten - heerlijk warm bezorgd.

Roger
26 juli 2021

Heerlijke gerechten en betrouwbare bezorging Voor ons nog steeds nr. 1 thai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
25 juli 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging precies op tijd. We hebben genoten.

JM
23 juli 2021

We hadden diverse kip- en vegetarische gerechten besteld, en die waren heerlijk!

Sarah
20 juli 2021

Heerlijk eten! Kwam perfect thuis bezorgd, knapperig vers en warm!!

Loes
19 juli 2021

Wat een heerlijk eten, vers, smaakvol, echt zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

aj
17 juli 2021
Claudia
16 juli 2021

Op tijd en heerlijk

Els
16 juli 2021

Op tijd bezorgd en heerlijk van smaak.

de Bruyn Kops
14 juli 2021

Zalig!

Jan-Willem Dekkers
12 juli 2021
Mir
11 juli 2021

Lekker gegeten, smaakte echt goed. Voor iedereen persoonlijk, maar de gerechten mogen zelfs nog pittiger.

Reactie van Chiang Mai

Beste Mir, wij zijn altijd blij om te horen dat de bestelde gerechten gesmaakt hebben. Gelukkig want daar doen we echt enorm onze best voor om dit te bewerkstellingen. Net als alle andere Aziatische restaurants hebben we dagelijks met de termen: beetje pittig, pittig en erg pittig te maken. Dit zijn drie termen die voor iedereen iets anders betekenen. Buiten dat er veel gasten zijn die hun gerechten helemaal niet pittig willen. Nu lukt het met onze inschatting van deze term altijd wel redelijk goed om te bepalen hoe “heet” (pittig) iemand zijn gerecht wilt hebben, maar in uw geval zaten we er net naast, excuus hiervoor. Laat aub bij uw volgende bestelling, bij “opmerkingen” nog een extra omschrijving achter om ons hiermee te helpen. Dank... mvg Chiang Mai Hilversum

aj
10 juli 2021
Hubert
9 juli 2021

Goed en vooral smaakvol eten!

Helene
7 juli 2021

Uitstekende service en goede kwaliteit Bestelde voor grote groep en bestelling werd thuis bezorgd. Top

Robin
4 juli 2021

Het was weer net zo heerlijk als anders. Bij het ophalen was er wat vertraging, maar niet veel en ik kreeg keurig een drankje aangeboden. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliette
4 juli 2021

Heel erg lekker eten en super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad Donkerlo
4 juli 2021
Dave
2 juli 2021

Heerlijk!

Djuuu
30 juni 2021

Heerlijk authentiek Thais eten, we zijn er gek op!

Rene Verhagen
27 juni 2021

Prima op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
27 juni 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
23 juni 2021

Zoals we gewend zijn was het eten verrukkelijk, vers, warm en precies op tijd bezorgd.

Marianne
22 juni 2021

Alles prima in orde en lekker! Vooral hele snelle bezorging!

Lisa
21 juni 2021
Lydia Jürgens
19 juni 2021

Lekker!!

pelt
18 juni 2021

Lekeer hoor! Echt prima gegeten.

Nicolette
17 juni 2021

Altijd lekker en goede bezorging!

Tanja
15 juni 2021

Heerlijke maaltijdsalade gegeten, vers bereid en dat proef je! Mooie smaken en goed in balans met elkaar. Complimenten aan de kokkin/ gastvrouw in prachtige jurk.

Sonja
14 juni 2021

'voor u een extra bakje peper, want u bestelt anders altijd een pittig gerecht'. Zo werd mijn bestelling afgeleverd. Omdat mijn nichtje geen hete gerechten meer verdraagt had ik een 'zacht' gerecht besteld. Dit noem ik nog eens super-attent. Dank lieve medewerkers van Chiang Mai!

Monique Staal
14 juni 2021

Heerlijk gegeten zoals van ouds met de mee gewokte kip en chinese boomoren 🔥👌🏼

Marijke en Magda en Vonkie
12 juni 2021

Het was weer veel te lekker❤️

Hubert
9 juni 2021

Eerste keer besteld. Keng Kai Chiang Mai en Kai Pad Medmamuang beiden met gebakken rijst. Allebei heel smakelijk. Vooral Keng Kai heel subtiel. Bezorging was snel. We gaan het vast nog een keer doen.

Steven
7 juni 2021

Absoluut zeer goede keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
6 juni 2021
Mirjam
5 juni 2021
4 juni 2021

Heerrlijk!! Ze zitten midden in een verbouwing, maar de keuken draait door voor afhalen. Fijne muziek terwijl ik tussen de planken en tafels zat te wachten, ik was te vroeg. Kwaliteit, smaak, hoeveelheid en prijs in verhouding. Aanrader!

Ivonne
3 juni 2021

Was heerlijk!!

Sofie
31 mei 2021

Kai Nam Man Hoy was heerlijk (kipfilet met mix groente). Tod Man Pla (viskoekjes gemaakt met curry) smaakte iets te veel naar limoen. Service was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sofia
31 mei 2021
Flohr
30 mei 2021

Dit is by far de beste Thai in de omgeving van Utrecht en ‘t Gooi! Wij zijn gek op het eten en gek op de service en vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel! Veel succes met de ‘opening’ zaterdag! 🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
29 mei 2021

Echt superlekker thais eten! Snel bezorgd. Heerlijk gegeten!

Jackie
28 mei 2021

Voortreffelijk! Absoluut aanrader.

Joke
28 mei 2021

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!

Eilert
28 mei 2021

Wederom perfect. Zeer goed eten en perfecte service dank

Willma westrus
26 mei 2021

Het eten was heerlijk, de ingredienten waren vers, groenten en vlees, het was per portie voor ons veel te veel en meer dan we gewend waren. En tenslotte, prima eten, maar niet heel erg Thais van smaak,, meer gezond NL met n vleugje Thai.

Reactie van Chiang Mai

Beste Wilma, Alle medewerkers van Chiang Mai Hilversum voelen zich elke keer weer super trots als ze lezen dat onze gerechten heerlijk gesmaakt hebben. Dank hiervoor. Ons restaurant heeft een uitgebreide menukaart zodat we iedereen van de Thaise keuken kunnen laten genieten. Een gast die voor de eerste keer Thais eten besteld of een doorgewinterde kenner van de traditionele Thaise keuken. Het is dan ook enorm smaakbepalend welk gerecht u kiest en wat uw voorkeur heeft. Deze keuze heeft niet alleen te maken met de hoeveelheid pepers in een gerecht, maar vooral ook met de smaak van de overige ingrediënten, zoals de pittigheid van gember, de zuur van citroen, de romige smaak van kokosmelk en de geur van basilicum of koriander. Dit maakt de smaak van Thais eten juist zo uniek en smaakvol. mvg. Chiang Mai Hilversum

Linda
25 mei 2021

Stipt op tijd geleverd, heel fijn👍

Erik Westra
23 mei 2021

Meer dan goede kennismaking

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
23 mei 2021

Erg lekker gegeten! Op tijd en warm bezorgd.

Klaas
22 mei 2021

Uitermate smaakvol. Zeer stipte bezorging. Porties zeer ruim

Egbert
21 mei 2021

Snel en ontzettend lekker! Een dikke 10!

Nick
20 mei 2021

Beste Thai in en rondom Hilversum! Heerlijk gegeten

Marijke
18 mei 2021

Heeeeeerlijk

Rob van der Meulen
18 mei 2021

Genoten van de maaltijd. Echt lekker!!!

Flip Ellinkhuizen, van
16 mei 2021

Heerlijk eten, en zeer attent👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Bijker
16 mei 2021
Martijn
15 mei 2021

Het was echt heerlijk! 3 verschillende gerechten, allemaal top! Warm, op tijd bezorgd, lekkere groente en vlees.

Marijke en Magda
14 mei 2021

In één woord: VERRUKKELIJK

Jannie
14 mei 2021

Viskoekjes en de curry (geen en groen) waren heerlijk, spareribs niet echt bijzonder. Eten keurig op bestelde tijd klaar, vriendelijk personeel.

Peter Hulst
13 mei 2021

Erg lekker

Will
13 mei 2021

Soep was heerlijk, en het gerecht ook. En belangrijk, prima op temperatuur.

Roelof
12 mei 2021
Paul
12 mei 2021

Vriendelijk en heel lekker.

Edith van den Anker
11 mei 2021

Super vriendelijke eigenaresse, met liefde bereid. Heerlijk gegeten. Aanrader!

Jack
10 mei 2021
ruud
10 mei 2021

Zoals verwacht was het eten heerlijk (en nog een ruime hoeveelheid ook, dat wordt vandaag weer genieten). De bezorging was goed, op tijd, en we kregen zelfs een seintje dat de bezorger vertrokken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn
10 mei 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bregje
9 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Kenneth
8 mei 2021

Altijd goed! Van begin tot eind genieten! Bedankt!

Annemieke
8 mei 2021

De 1e keer Thais besteld. Zo lekker kruidig, vers, warm en van superkwaliteit. Netjes bezorgd. Echt een aanrader.

Jente
7 mei 2021

Precies goede hoeveelheid, heb er nog wel zelf een beetje rijst bijgemaakt maar toen was het helemaal perfect. Lekker mals, krokant, kruidig... Heerlijk. Snelle, vriendelijke bezorger!

Reactie van Chiang Mai

Beste Jente, Het is altijd erg leuk om te horen dat onze gasten met de bij ons bestelde voorgerechten hun eigen culinaire gerecht creëren. Misschien voor de volgende keer een bakje geparfumeerde witte rijst erbij dan kunt u onmiddellijk genieten wanneer u thuiskomt. hartelijke dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

pg
6 mei 2021

Prima!

Pete
4 mei 2021

Gerecht was super lekker, behalve niet perfect gekookte groenten. Bezorging snel en zeer vriendelijk.

Reactie van Chiang Mai

Beste Pete, Het is een zeer fijne lijn wat het koken van groenten betreft. Laat je groenten iets te lang koken, Is het resultaat slappe soepgroenten en worden ze smaakloos, Daarentegen de groenten te kort laten koken dat worden ze iets rauwig. Wat wij doen voor take-away en thuisbezorg gerechten: wij laten de groenten kort koken… en verpakken het gerecht onmiddellijk met alu folie zodat deze lekker warm blijft. Tijdens de trip naar de eindbestemming garen de groenten in de verpakking nog na. Bij de eindbestemming aangekomen zijn de groenten precies goed. Tijdens het bereiden van uw gerecht heeft onze kok er geen rekening mee gehouden dat u precies 300m van ons vandaan woont en uw bestelling binnen 1 minuut bij u thuis was. Gelukkig heeft het wel nog gesmaakt. mvg. Chiang Mai Hilversum.

Marth
4 mei 2021

Het was weer heerlijk! En de bezorging was heel snel!

pieter
4 mei 2021

Top en goed verzorgd!

Danka Telus
4 mei 2021

Super lekker!!!

Sacha
4 mei 2021

Heerlijk, vriendelijke bezorging en perfect op tijd.

habs
3 mei 2021

Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marj
2 mei 2021

Heerlijk en snel

Gijsbert Hendriksen
29 april 2021

Heerlijk eten en uitstekende service, dit restaurant heeft echt hart voor de zaak. Aanrader!

Nico
29 april 2021

Heerlijk eten voor 1 persoon waar we met zijn tweeën van gegeten hebben. Eenvoudig om te bestellen en klaar op het afgesproken tijdstip. Erg vriendelijke bediening.

Cor van Lievenoogrn
27 april 2021

Opnieuw weer uitstekend gegeten. Vers en smaakvol

Miranda
26 april 2021

Super eten en bezorging, zoals gewoonlijk. Chiang Mai al meer dan 10 jaar op mijn favoriete lijstje!

Tom Peters
22 april 2021

het eten was top! en lekker warm thuis bezorgd!

Masja
21 april 2021

Heel heel lekker!!

Eter
18 april 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
17 april 2021

Uur later bezorgd dan toegezegd voor de tweede keer! Doe dat beter!!! Het eten is namelijk heerlijk!

Reactie van Chiang Mai

Beste Joost, Tussen 17:00 uur en 19:30 uur is het extreem druk bij ons in het restaurant, vooral in het weekend. Het is dan ook een enorme uitdaging om iedereen hun bestelling op de afgesproken tijd te bezorgen. Gelukkig lukt dit bijna altijd, helaas is dit niet bij u het geval geweest afgelopen zaterdag. Nogmaals ons excuus hiervoor. Wel blij te horen dat het allemaal gesmaakt heeft. mvg Chiang Mai Hilversum

Aya
17 april 2021

Heerlijk eten, zeer snelle bezorging en het ‘mandje’ van aluminium voor de zoetzure saus is prachtig. Wij hebben genoten en zijn zeer blij met onze keuze voor eten van Chiang Mai!

Paul
14 april 2021
Ellen Weidema
13 april 2021

Ontzettend lekker gegeten. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kom zeker nog een keer terug.

Paul Faaij
13 april 2021

Keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. En bijzonder smakelijk gegeten! Zeker een aanrader. Handig ook dat je bij bestellen kunt zien of een gerecht niet pittig, een beetje pittig of erg pittig is.

M. Peeters
13 april 2021

Ik kom hier al jaren. Wederom heerlijk gegeten en bestelling op tijd. Wellicht boven x bedrag geen bezorgkosten in rekening brengen?

Randy
12 april 2021

Uitstekende Vis met rode curry en kip met groene curry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
10 april 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Kwaliteit zoals ook altijd in het restaurant helemaal perfect.

Jeroen
10 april 2021

Ouders getrakteerd op een Aroy en een Massaman-gerecht. Was genieten geblazen volgens hen.

Ralph
7 april 2021
Huub Saalmink
6 april 2021

Uitstekend gegeten, heel smakelijk.

Rosalie
5 april 2021

Niet voor herhaling vatbaar, helaas

Reactie van Chiang Mai

Er is met Rosalie telefonisch contact geweest over de kwaliteit van haar bestelling. Na wat blijkt waren de voorgerechten niet naar haar smaak en iets uitgedroogd. De oorzaak lag in het feit dat door de enorme drukte de verkeerde verpakkingen waren meegegeven terwijl deze afgeschreven hadden moeten worden. Wij vinden dit ook bijzonder vervelend maar gaan dit zeker goed maken met Rosalie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

A.Helmus
5 april 2021

bestellen ging goed. bezorging keurig op afgesrpoken tijd. eten ook prima, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postma
5 april 2021

Het was heel lekker allemaal Enige minpuntje vonden wij de prijsverhouding/hoeveelheid of grote loempia s niet helemaal goed Maar de smaak was heerlijk Wij gaan snel andere gerechten proeven Verheug mij nu al

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai

Geachte Familie Postma, wij zijn erg blij te horen het allemaal heerlijk gesmaakt heeft. Wat belangrijk is om te weten dat Chiang Mai Hilversum alle gerechten bereid vanuit basisbestanddelen, alle groentes, vlees en sauzen worden met de hand op een bepaalde manier gesneden en bereid. Niets kopen wij kant en klaar of half voorbereid. Hier gaat dan ook enorm veel tijd en mankracht in zitten. Onze specialiteiten chef en keuken team doen dit met veel liefde voor het vak en het beoogde eindresultaat. Deze manier van werken proef u dan ook onmiddellijk wanneer u een gerecht bij ons besteld. Dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

Gert Hamming
3 april 2021

Telkens weer heerlijk eten, genoten van de heerlijke smaken.

Jeroen
2 april 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

Sylvia
2 april 2021

Heerlijk gegeten!!

Peter
31 maart 2021

was heerlijk

M. Peeters
30 maart 2021

Ik kom al jaren bij Chiang Mai. Eten is voortreffelijk. Fijn ze nu 7 dgn open zijn voor afhalen en bezorgen. Keurig op tijd en eten nog steeds heerlijk!

Cristina
29 maart 2021

Heerlijk gegeten

Marij
29 maart 2021

De bestelling werd keurig ingepakt bezorgd. Een compliment aan de kok! De gerechten waren heerlijk!

Monique
28 maart 2021

Heerlijk gegeten, hoewel ik dit gerecht meestal met garnalen of kip eet. Top en blij te horen dat ik voorlopig elke dag van de week bij jullie terecht zou kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
27 maart 2021

Chiang Mai blijft mijn favoriete, bezorging op afgesproken tijd en status update tussendoor. Het eten smaakt verfijnd en is lekker pittig

Ellen
26 maart 2021
Reactie van Chiang Mai

Beste Ellen, wetende dat u een vaste klant bent vinden we het bijzonder vervelend dat wij niet volgens uw verwachting de service kunnen bieden die u verlangd. Als u rond de klok van 19:00 uur besteld geven wij aan dat het ongeveer een uurtje duurt voordat u uw bestelling ontvangt. Dit doen we om een slag om de arm te houden. Het is namelijk erg druk rond deze tijd. Wij hebben om 20:00 uur uw bestelling afgeleverd volgens afspraak. nogmaals excuus voor uw teleurstellende ervaring. Blij dat u toch genoten hebt van uw Thaise gerechten. mvg. Chiang Mai Hilversum

Tomito Hilversum
26 maart 2021

Het eten was heerlijk van Chiang Mai!!!

Rolf Trijber streamstudio.nl
26 maart 2021

Voor de zoveelste keer te laat met bezorgen en wederom moet het team het eten naar binnen schrokken om op tijd de uitzending in te gaan. Zijn jullie de volgende keer weer te laat Chiang Mai dan is het einde verhaal en zullen we bij jullie niet meer bestellen. De 3,00 euro bezorging kosten voor bestellingen ver boven de 100 euro zijn absurd. Jullie prijzen jullie zelf daarmee uit de markt. Groet Rolf Trijber streamstudio.nl

Reactie van Chiang Mai

Geachte Heer Trijber, Wij snappen uw teleurstelling als geen ander als uw bestelling iets later arriveert dan verwacht. Wij begrepen uw ontevredenheid maar al te goed omdat u dit ook nog eens verbaal heel duidelijk gemaakt heeft naar één van onze medewerksters toe. Het zijn dan ook zeer onverwachte momenten of situaties waar wij totaal geen invloed op kunnen uitoefenen dat een bestelling soms iets later bezorgd wordt. Als er een duidelijke “Deadline” is, laat dat ons alstublieft van tevoren even weten zodat we hier extra rekening mee zullen houden. Ons streven is zo goed mogelijk op tijd bezorgen en gelukkig lukt dat op enkele zeer vervelende uitzonderingen meestal wel. De kosten die gerekend worden voor het thuisbezorgen dekt nauwelijks de werkelijke kosten voor levering aan huis. Dit kan elke horecaondernemer vooral in deze tijd beamen. Door meestal grotere porties of het “iets” extra bij de bestelling te voegen proberen we ongezegd toch deze kosten te compenseren naar de klant. Wij zijn ieder geval wel blij dat de bestelde gerechten helemaal naar uw smaak waren. mvg. Chiang Mai Hilversum.

Frans
21 maart 2021

Eten prima, echter besteld voor 17.30 en kwam om 17.50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Nieuwenhuizen
21 maart 2021

Heerlijk gegeten ook bezorging verliep prima. Waar we op wachten is eten voor de sfeer in het restaurant, maar dat doet iedereen. Hopelijk kan dat snel weer, succes.

Marijke
16 maart 2021

Het was weer top, alsof ik even weer in Thailand was.

Sandra
16 maart 2021

Vanuit Soest komen wij speciaal hier het Thaise eten halen, dus dat zegt genoeg over smaak, kwaliteit en service.

Fam.de Jongh
16 maart 2021

Was heerlijk.

Cor
15 maart 2021

Voor het eerst eten gehaald bij de nieuwe eigenaar. Het was uitstekend, goed verpakt. Het smaakte heerlijk, vers en met zorg gemaakt. Kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat.

Jacqueline Buitenhuis
15 maart 2021

Het was weer voortreffelijk! Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K Seldenrijk
15 maart 2021
Jan van loenen
13 maart 2021

Vaak is het door ons bestelde eten bij de horeca al erg afgekoeld of echt te weinig ! Bij Chiang Mai was t eten precies op tijd klaar, lekker warm , behoorlijke porties en zeer zeker erg lekker

Edwin
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! De gerechten waren goed gevuld en je krijgt ruime porties. Wij zullen hier zeker vaker gaan bestellen!!

Jan Bijker
12 maart 2021
Patrick
10 maart 2021

Super lekker, vers, warm, pittig. Met ogen dicht ben je in Thailand. Attente en vriendelijke bezorging. Zo positief ben ik niet vaak.

Joke ten Kortenaar
8 maart 2021
Yvonne
6 maart 2021

Was weer heerlijk!! Wij hopen dat jullie gauw weer open mogen/kunnen, tussentijds is dit een prima alternatief.

Sonja
3 maart 2021

Prima service. Bezorger kwam ruim op tijd.

Joy
3 maart 2021

Waar voor je geld! Rijk gevulde porties en de smaak is zo geweldig puur! WE LOVE IT! Inmiddels al 5x eten afgehaald en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een dikke aanrader is!

Hans
2 maart 2021
Jan Demmink
2 maart 2021

Alles smaakte uitstekend

Paul Faaij
1 maart 2021

Het duurde wel iets langer dan als aflevertijd werd aangegeven. Maar zij belden netjes op tijd om aan te geven dat het iets langer zou gaan duren. Al met al dus netjes gecommuniceerd en erg lekker gegeten!

Jackie
1 maart 2021

voor de 5de keer besteld bij Chiang Mai....verschillende gerechten uitgeprobeerd incl. gele curry....zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Splint
1 maart 2021

Helemaal perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
28 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten kippensoep erg lekker echt een aanrader Verder verschillende gerechten besteld die ook erg lekker waren Zeker de moeite waard

Johan
27 februari 2021

Top

Gert Hamming
26 februari 2021

Opnieuw en altijd heerlijk

Joan
21 februari 2021

Een echte aanrader! Goed eten en op tijd bezorgd. Gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
20 februari 2021

Erg netjes al dat ze gewoon je even bellen 3 min. Voordat het eten er is. En het eten was heerlijk

Franciska
19 februari 2021
Zuiderweg 123b
17 februari 2021

Heerlijk gegeten, heerlijk vers smaakte het geheel en genoeg.

Elisa
16 februari 2021

Super enthousiaste en lieve mensen aan de telefoon! En het eten was echt heeeerlijk. Net of ik weer in Pai op walkingstreet was.. genieten dus!

Flip Ellinkhuizen, van
15 februari 2021

Heerlijk eten, nog heet uit de verpakking, perfect bezorgd.

Ellen Koolen
15 februari 2021

Helaas was de bezorger meer dan een half uur te laat en de gasten hadden haast. Die moesten naar Den Bosch en thuis zijn voor 21 uur ivm de avondklok. Eten was heerlijk en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai

Hilversum en omstreken is een fijne plek om lekker eten voor te koken. Elke bestelling wordt voor u apart gemaakt en individueel bezorgd. We rijden dus niet met 3 of 4 bestelling tegelijk weg. Tijdens de drukkere avonden werken we echt hard en dragen we er veel zorg aan om de bestellingen precies op tijd bij u te krijgen. We rijden met verschillende bezorgers om dit te bewerkstellingen. Maar we geven met tegenzin toe het moment dat er 7 tot 8 verzoeken voor een bepaald tijdstip binnenkomt, dat we moeten schuiven met de aflevertijd. Dit kan 15 minuten tot soms wel 30 minuten zijn. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak maar elke keer dat dit voorkomt is te veel in onze beleving. Onze absolute excuses hiervoor. mvg Chiang Mai Hilversum.

Bas
14 februari 2021

Super gegeten, verfijnde smaak van de gerechten en sneller dan verwacht in huis. Indicatie op de website met verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter
14 februari 2021

Zo, echt lekker gegeten! We zouden graag bij jullie binnen komen, maar (Corona) de bezorging aan huis was tot in de puntjes geregeld. Chapeau!

Hinne
7 februari 2021
T. Peters
6 februari 2021

Was heel lekker

Flip Ellinkhuizen, van
6 februari 2021

We hebben 1 uur en 55 min gewacht op het eten🙈. En toen waren de voorgerechten (niet in folie) al lauw. Alleen vanwege de excuses en een fles wijn die naderhand werden gebracht zullen we het nog één keer proberen.

Reactie van Chiang Mai

Geachte heer van Ellinkhuizen, dank voor uw review. Inderdaad was de bestelling in kwestie voor 20:00 uur besproken met u en werd deze 55 minuten later bezorgd. Nogmaals ons excuus hiervoor. Onze hoofdgerechten worden in zwarte seal bakjes verpakt en in plastiek gewikkeld zodat de gerechten netjes en schoon arriveren, daarna in alu folie en pakpapier verpakt om de warmte en kwaliteit te bewaren. Onze voorgerechten daarentegen verpakken we niet in alu folie maar in speciaal geselecteerde foam bakjes, deze houden het gerecht warm zonder deze af te sluiten en komt de presentatie van het voorgerecht ten goede. De naderhand gebrachte gerechten en de fles wijn waren daar niet om het goed te maken met u, maar meer een reflectie van teleurstelling in onszelf dat wij onze gemaakte afspraak niet naar behoren nagekomen zijn. mvg, Chiang Mai Hilversum

Feldmann
5 februari 2021

Chiang Mai Hilversum heeft ons nog nooit teleurgesteld, niet in het echte restaurant en ook nu, nu het in Coronatijd wordt thuisbezorgd, is het eten van uitstekende kwaliteit en heerlijk ! We steunen Chiang Mai dan ook door het thuis te laten bezorgen en komen graag na Corona weer in ons favoriete restaurant !

Reactie van Chiang Mai

Beste Fam. Feldmann, niet alleen wij maar ook de meeste van onze horeca collega’s worden hard getroffen door deze langdurige Corona tragedie. Het is ook bijzonder hartverwarmend om uw reactie te lezen, dank hiervoor en we verwelkomen u graag als deze ellende achter de rug is. mvg, Chiang Mai Hilversum.

Paul
4 februari 2021

Geweldig lekker. Goed verpakt. Doen we nog een keer.

Nicole
3 februari 2021

Vriendelijke bezorger ! Netjes gebeld, dat hij er bijna aankwam. Eten heerlijk, goed warm en netjes verpakt !! Echt aanrader.

Joris
3 februari 2021

Hier gaan we zeker vaker bestellen

Paul
2 februari 2021

Heldere menukaart, makkelijk bestellen, snelle thuisbezorging, HEERLIJK ETEN, kortom: zeer tevreden klant.

ML
1 februari 2021

Eten was erg lekker en er was rekening gehouden met ons verzoek om het pittig te maken. Heel fijn. Bestellen zeker opnieuw

Frederique
1 februari 2021

Heerlijk eten, kan niet anders zeggen! Kleine tip, ik mis online hoe pittig het gerecht is.

Reactie van Chiang Mai

Beste Frederique, het blijft altijd erg moeilijk om de juiste graad van pittigheid in te schatten. Het heeft allemaal te maken met iemands referentiekader. Iemand die verschillende keren in Thailand is geweest zal bij een notering "2 pepers" zich afvragen of het gerecht wel pepers bevat, terwijl iemand die dit desbetreffende gerecht voor de eerste keer besteld zal bij de notering "1 peper" zijn mond branden. Toch zullen we zeker uw tip meenemen en bij verschillende gerechten een peper notering gaan plaatsen. (de pepers staan nu bij de maaltijden) Dank voor de feedback en uw geweldige review! mvg. Chiang Mai Hilversum

Jacqueline
1 februari 2021

Altijd heerlijk eten en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
30 januari 2021

Heerlijk eten, fijn om even het gevoel te hebben of je in Thailand bent. Bezorging op afgesproken tijd.

Joost
30 januari 2021

Heerlijk pittig eten Alles goed verzorgd en op tijd en vriendelijk geleverd

Harke de Roos
29 januari 2021

maaltijden van prima kwaliteit, erg smakelijk. Geinformeerd over de aflevering en afgesproken tijdstip afgeleverd.

Agnes
26 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

K.metz
25 januari 2021

Fantastisch eten, snelle bezorging en ze bellen ook nog als ze er bijna zijn.. betere service kan je toch niet wensen

arie
25 januari 2021

Gelukkig was eten weer prima, alleen 45 min te laat bezorg, gaf wat avondklok problemen voor onze gast

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai

Dank u voor de 5 sterren review over uw bestelde gerechten van gisterenavond. Wat betreft de bezorging van uw bestelling hebben we de bal helaas laten liggen zogezegd. Het was zondagavond bijzonder druk. Wij geven op diverse websites aan dat de bezorgtijden op zondag door de vele bestellingen soms kunnen afwijken van de beloofde tijden die we aangeven. Maar 45 minuten later dan beloofd terwijl er een avondklok om 21:00 uur ingaat is een situatie die we over het hoofd hebben gezien. Absoluut een leermoment voor ons, onze excuses voor de ongewenste situatie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

Marga Bakx
25 januari 2021

Wat ontzettend jammer dat alles lauw was🥱😟

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Chiang Mai

Dank u hartelijk voor uw 5 sterren beleving over de kwaliteit en de bezorging van uw bestelling. De nieuwe Chiang Mai Hilversum staat voor smaakvol en authentiek Thaise gerechten dat met veel zorg en aandacht bereid wordt. Hiermee willen we een optimale klantbeleving bewerkstellingen. Het is ook buitengewoon jammer om toch tussen de regels te horen dat de temperatuur van bepaalde gerechten niet volgens uw wens was. Dit gaan we zeker intern bespreken en verder oppakken. Wij gaan vandaag nog telefonisch contact met u opnemen. Mvg, Chiang Mai Hilversum

kerkhoven
24 januari 2021

heerlijk gegeten! Zeker de moeite geweest om van wat verder te rijden! Super vriendelijk geholpen. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
24 januari 2021

Heerlijk gegeten, goede service. Op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vos
23 januari 2021
Caroline
22 januari 2021

Heerlijk eten met veel smaak en verse producten. Echt een aanrader.

J. Van Scheppingen
19 januari 2021
Anja
18 januari 2021

Mooi op tijd en lekkerrrr

Pauline
18 januari 2021

Eten was heerlijk van smaak. Op tijd bezorgd. Alles netjes verpakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Oostdijk
18 januari 2021

Heerlijk. Aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
14 januari 2021

Heerlijk!

Agnes
14 januari 2021

Precies op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. En het eten smaakte prima! 👍

Bart
13 januari 2021

Heerlijk gegeten