Avaliações de Chiang Mai Hilversum Hilversum

Avaliações recentes

5.0
Brenda Simonato
17 maio 2024

Fantastic as always! Thank you

N.G. de Vogel
12 maio 2024

Altijd keurig op tijd en goed van smaak, bedankt het was weer heerlijk

Regina
6 maio 2024

Weer heerlijk gegeten en zo keurig op tijd Top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Piet hesp en familie fantastisch gegeten
5 maio 2024

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MMG
3 maio 2024

Heerlijk gegeten, flinke porties en super service!

Marjan
3 maio 2024

Super lekker eten en op tijd bezorgd. Beste Thai van het Gooi. Niet de goedkoopste maar wel de beste!

M
2 maio 2024

Erg lekker!

Uittenbogaard
1 maio 2024
Brenda
29 abril 2024

De bestelling kwam wat laat, maar dat had ik op zondag wel verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sieneke
29 abril 2024

Het was een tijd geleden dat we eten besteld hadden. Het was echt super lekker. Prima porties, netjes verpakt. Kortom alles verzorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MarliesvE
27 abril 2024

Heerlijke gerechten en prima bezorging

Marius
27 abril 2024

Weer heerlijk gesmuld van een keurig op afgesproken tijd bezorgde maaltijd. Wordt herhaald!

Jacqueline
26 abril 2024
Pieter
26 abril 2024

Het was echt super smaakvol, veel en op tijd geleverd!

Eddy
26 abril 2024

Netjes in de bakjes en dubbel tassen gedaan! Ik ben vaker hier bij Chiang Mai afhalen of eten , lekker goede service!

Rogier
26 abril 2024

Heerlijke Thai! Zonder twijfel één van de beste Thaise restaurants in de omgeving, goede uitgebreide kaart en fijn dat ze ook bezorgen.

Monica
25 abril 2024

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

Jeroen schutte
22 abril 2024

Finger licking good!

Maikel
21 abril 2024

Had oa. de Yam Neua. Was spicy maar erg lekker. Bezorging was ruim een half uur later dan in eerste instantie gesteld maar was zelf vrij laat met bestellen én bestelde op zaterdag (lijkt me een drukke dag voor een restaurant), kortom begrijpelijk.

Femke Bakker
18 abril 2024

Heerlijk eten! En echt de Beste service!

Reacção a Chiang Mai Hilversum

Lieve Femke, De Afhaal en Bezorg website van Thais specialiteitenrestaurant Chiang Mai Hilversum heeft vandaag zijn zevenhonderdste review mogen ontvangen. Met de hoogste score van 5 sterren gemiddeld is dit een geweldige prestatie waar we super blij mee zijn. Wij willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om hun review te schrijven. Namens dit berichtje willen we benadrukken hoe ongelofelijk trots we zijn op de inzet van al onze collega’s die met de liefde voor lekker Thais eten en gevoel voor goede service deze mijlpaal bereikt hebben. Dank hiervoor, Chiang Mai Hilversum 🙏🙏🙏

Amg
18 abril 2024

Wederom genoten! Zuiver, vers en lekker.

Michael Monkau
17 abril 2024
Martin Lausberg
15 abril 2024

Het was weer heerlijk !!!

Bianca
15 abril 2024

Waanzinnig lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Regina
15 abril 2024

Weer top!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Moi
14 abril 2024
Nicolien Leuverman
13 abril 2024
Katharina
12 abril 2024

Absolutely delicious!

AMG
12 abril 2024

Zoals altijd: vers en lekker!

Elly Frankfort
11 abril 2024

Heerlijke gerechten. Echt aan te bevelen.Royale porties. Vriendelijke eigenaresse.

Monique
11 abril 2024

in 1 woord: heerlijk!

Monique Kristel
11 abril 2024

Ik kom van uit Amersfoort om af te halen dat zegt genoeg Kwaliteit is altijd top

Simon
7 abril 2024

Heerlijk gegeten. Was druk, vandaar dat de bezorging aan de late kant was. Dat ging om 10 minuten. Chiang Mai beide netjes dat het later zou worden. Heel fijn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yob
7 abril 2024

Neua Pad Medmamuang weer eens geprobeerd, zo lekker. En wat een riante porties ook, dus altijd een next day treat als kado. Kijk alweer uit naar de volgende keer.

Nicole
7 abril 2024

Super snelle levering! Binnen een half uur zelfs. Het eten was weer super lekker :)

Rens
6 abril 2024

Ik Eet alleen bij mijn Thaise vriendin/Chef óf in Thailand … maar nu heb ik er een adresje bij! Cheffies van Chiang Mai..; julie zijn top!

Rudya van soest
6 abril 2024

Het was super lekker!

Hubert
5 abril 2024

Dit keer bestelden we Ho Mok Pla. Een bijzonder lekker en origineel gerecht. De kok van dit restaurant kookt de sterren van de Thaische hemel, complimenten. En als het wat langer kost om het te bereiden wordt je gebeld. Met een beetje communicatie komt het altijd goed, van harte aanbevolen!

Wouter
3 abril 2024

In 1 woord. Fantastisch lekker eten

Bernardine Meissner
2 abril 2024

Authentieke smaak, vers en warm! Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gomez
31 março 2024

Altijd kwaliteit en vers! Top

Selma
28 março 2024

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Sandra
28 março 2024

Tasty as always;)

Robert Tempelaar
27 março 2024

Op een gewone woensdag een uur en 20 minuten moeten wachten op wel heerlijk eten. Alleen kon ik er niet zo van genieten, omdat ik een afspraak had.

Reacção a Chiang Mai Hilversum

Beste Robert, we zijn dankbaar dat u de tijd genomen heeft om deze review te schrijven. Tevens blij te horen dat u genoten heeft van onze Thaise specialiteiten. Wel laat u zich kritisch uit over de bezorgtijd van uw bestelling. Om 17:40 uur plaatste u een bestelling en doormiddel van een bevestiging geven we aan dat de bestelling om 18:45 uur bezorgt zou worden. Deze tijdsduur nemen we ook in acht omdat u aan de andere kant van Hilversum woont en dat alle gerechten vers bereid worden dus helaas iets langer nodig hebben. Door de enorme drukte van vandaag is dit tot ons spijt toch iets uitgelopen. Hiervoor onze welgemeende excuses. Mvg Chiang Mai Hilversum. 🙏🙏🙏

Anastasiia
25 março 2024
Marius Zwaal
23 março 2024

Het was wederom erg smakelijk en meer dan genoeg. Vriendelijke bezorging, keurig op.de afgesproken tijd!

Sandy Nillessen
22 março 2024

Het aller aller aller lekkerste Thai food dat ik ken! 👌🏼👌🏼👌🏼

Trudy
17 março 2024

Was heerlijk. We moesten afhalen. Te ver om thuis te bezorgen. Alex heeft heel goed meegedacht, we konden het zo oppikken, en thuis heerlijk warm opeten. Was heel goed. Khap khun kah 🙏🏻

Gomez
17 março 2024

Top!

Regina
11 março 2024

Zoals altijd keurig op tijd en vooral weer heerlijk gegeten!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carolien de Jong
10 março 2024

Heerlijke gerechten, uit de Thaise keuken. We hebben geniten

Paul
10 março 2024

Heel lekker, een aanrader

Herman
3 março 2024

Ik ben al jaren liefhebber van de thaise keuken. Vorig jaar kwam ik toevallig bij chiang mai terecht en sindsdien is dit restaurant niet meer voor mij weg te denken! Vele thaise restaurants bezocht en Chiang Mai behoort tot mijn top 3! Uitstekend eten en goede service. Ga zo door!

Marius Zwaal
2 março 2024

heerlijk eten, keurig op afgesproken tijd bezorgd!

MJ
1 março 2024

Fantastische bezorging en fantastisch LEKKER!!! Echt super!

Jacques
29 fevereiro 2024

Wij hebben, zoals gewoonlijk, weer heerlijk gegeten dit restaurant is echt een aanrader.

Diane
27 fevereiro 2024
Yob
26 fevereiro 2024

Blijft gewoon buitencategorie Thais, met zo’n ruime keuze ook dat je je elke keer weer kan laten verrassen. Service en vriendelijkheid van hetzelfde hoge niveau. Kortom, aanrader :)

Simon
25 fevereiro 2024

Heerlijk! Op de afgesproken tijd bezorgd en weer heel smakelijk gegeten met onze gasten. We hoeven niet te twijfelen over een volgende bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henrik
25 fevereiro 2024

Super lekker

Diana
24 fevereiro 2024

Echt een aanrader wederom was het heerlijk!

Martin Lausberg
24 fevereiro 2024

Altijd op tijd met bezorging en super lekker

Jay
18 fevereiro 2024

The food was delivered in a normal time and the service was very good, people were very kind. The food itself: VERY good. I’ve rarely eaten thai food of this quality in the Netherlands. Overal great experience.

Diana
17 fevereiro 2024

Super lekker!! Echt een aanrader

Ilona
14 fevereiro 2024

Echt altijd even lekker! Makkelijk bestellen en keurig op tijd bezorgd. Tot de volgende keer!

Regina
12 fevereiro 2024

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meijer
11 fevereiro 2024

Wij misten een pittigje , we vonden het een beetje flauw

Reacção a Chiang Mai Hilversum

Geachte Heer Meijer, Hartelijk dank voor uw review. Wel wilde u dat het gerecht iets pittiger van smaak was geweest. De Neau Priow Waan is mild en zoetzuur gerecht en behoort daardoor ook niet pittig te zijn. Wilt u een iets pittiger gerecht de volgende keer, dan stellen wij u de Neua Pad Prik Sod voor. Bent u bezorgt dat dit ook niet pittig genoeg zal zijn vraag bij uw bestelling wat verse Prik Nam Pla erbij, dan weten we zeker dat het goed komt. Dank voor uw bestelling en reactie. Chiang Mai Hilversum 🙏🙏🙏🙏

Arjen Uittenbogaard
11 fevereiro 2024
Piet en corrie Hesp
11 fevereiro 2024
Piet en corrie Hesp
4 fevereiro 2024

Wij zijn al jaren tevreden ga zo door

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maggie
4 fevereiro 2024
T.P.
29 janeiro 2024

Eten was voortreffelijk, bezorging door een vriendelijke jongeman. 15 minuten vertraagd door de drukte

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron
28 janeiro 2024
WR
28 janeiro 2024

Goed en erg lekker!

Carlijn
26 janeiro 2024

Super lekker en lieve mensen!

Sidney
22 janeiro 2024

Zoals altijd smaakvol en zeer goede kwaliteit!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam Koersen
22 janeiro 2024

De kwaliteit van het eten is altijd top. Beste thai in Hilversum vind ik, maar de bezorging blijft een probleem. Mijn bestelling kwam nu een half uur te laat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
20 janeiro 2024

Nooit een teleurstelling, altijd lekker 😋

Martin Lausberg
19 janeiro 2024

Elke keer weer top ga snel weer eens het restaurant bezoeken.

Erik Hemmes
19 janeiro 2024

uitstekend- verrassende toevoeging van kroepoek - dank

Tanja
17 janeiro 2024

Het was heeeerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar

Isabelle
14 janeiro 2024

Zoals altijd heerlijk.

Mario van der Ark
14 janeiro 2024

Voor mij wederom de bewte thai in omgeving. Keer op keer super kwaliteit

Yob
13 janeiro 2024

Hoe vaak heb je groene curry kip gegeten (Keng Khiow Waan) in je leven? Niet te tellen toch? Zo ontzettend vaak besteld. Dus je weet precies wat je krijgt. Maar nee, toch niet. Word je gewoon nog verrast. Deze was anders, nog lekkerder, nog authentieker. Echt hele goeie Thai dit.

Tatiana
10 janeiro 2024

Everything was delicious, thank you!

S
8 janeiro 2024

Goed zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lex
7 janeiro 2024

Erg genoten weer!

A
4 janeiro 2024

Top!

Kalkhoven
4 janeiro 2024
Magda de Muijnck
31 dezembro 2023

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd! Dank jullie wel

Pascal
30 dezembro 2023

Eén van mijn favorieten!

Maikel
29 dezembro 2023

Prima keuken. Een van de twee beste Thai-restaurants in Hilversum. Had de kippensoep met kip in deeg. En de kip met knoflook, sperziebonen ed.

Renuka Sharma
29 dezembro 2023

heerlijk gegeten!

Sun
25 dezembro 2023

Helemaal toppie! ...e acima de tudo, muita risada, comemoração, carinho, desejo, amor e admiração neste Natal, AGORA, e em 2024 💝 Jurgen, Galu e Sun😘🪄✨ ...and above all, lots of laughing, celebrating, cherishing, wishing, loving and wondering this Christmas, NOW, and in 2024 💝 Jurgen, Galu and Sun😘🪄✨

Sw
24 dezembro 2023
Martin Lausberg
22 dezembro 2023

Elke keer weer lekker

Jeroen Bosman
22 dezembro 2023
Ilona
20 dezembro 2023

Opnieuw heerlijk gegeten! Ik maakte een foutje bij het bestellen, even bellen en het wordt direct opgelost. Gerechten waren heerlijk en de grootte is meer dan voldoende. Deze keer de Keng Massaman, Ho Mok Pla en Moe Nam Man Hoy besteld. 2 bakken witte rijst en 1 gebakken mie (dikke tip!!) Met 3 volwassenen van gegeten en nog voldoende over om de dag erna nog een goeie maaltijd neer te zetten. Prijs is keurig voor wat er geleverd wordt. Alles netjes verpakt en nog goed heet, terwijl het half Hilversum heeft doorkruist. We hadden besteld voor een bepaald tijdstip, dit werd door drukte net niet gehaald. Ik werd direct gebeld omdat de gevraagde tijd al 1 minuut (!) verstreken was, met de mededeling "1000× sorry. We hebben door drukte iets vertraging, maar de bezorger is onderweg." Hoe attent en klantgericht wil je het hebben?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob van Maanen
20 dezembro 2023

Heerlijk Thais eten, voor ons een ontdekken hier in Hilversum . En super vriendelijk personeel 👍

Dem
8 dezembro 2023

Perfect; niks meer, niks minder. Nergens beter. En vooral erg grote porties! Ga zo door. Jullie zijn de beste.