Facebook Instagram

Beoordelingen van Chiang Mai Hilversum

Recente recensies van Chiang Mai Hilversum

5 sterren na 223 reviews

, 24-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en heel erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker.

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader: goede porties uitstekend en lekker eten, uitermate vriendelijke bediening en de bestelling stond precies op tijd klaar. Chiang Mai bezorgt ook in Bussum maar ik vind het leuker om de bestelling zelf op te halen.

, 20-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers en vlotte thuislevering. Zelf abusievelijk verkeerde huisnummer bij bestelling opgegeven. De bezorger belde toen bleek dat het adres niet klopte hulde veel dank super service!

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie authentieke smaken

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goede smaken. We hebben dit keer gesmuld van de Pad Poh Taek!

, 13-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

7 verschillende gerechten besteld en iedereen heeft genoten en op tijd bezorgd.

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels vaste klant geworden door de heerlijke Thaise gerechten. Vooral de specialiteiten zijn elke keer weer top

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten, en afgeleverd ruim voor de voorspelde tijd!

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is de derde keer dat ik iets bij Chiang Mai bestel en ophaal. De kwaliteit van het het eten is prima en de bediening is goed, snel en vriendelijk. De vorige keren dat ik iets ophaalde waren er 4-5 gasten, nu slechts twee. Dat kan gezien het tijdstip waarop ik de maaltijden ophaalde, niet goed zijn. Met een paar andere Thai-restaurants in het dorp, zou ik Chiang Mai willen adviseren iets prominenter te acteren en hierdoor gasten te trekken. Doen ze dat niet, dan zal het moeilijk worden om winstgevend te worden.

Reactie van Chiang Mai:Beste Rob, gastheerschap, lekker eten en van toegevoegde waarde zijn erg bepalend of gasten terugkeren naar ons restaurant. Deze drie hoofdbestanddelen is waar onze focus op succes ligt. We zijn niet geheel ontevreden met de resultaten die we boeken, wetende dat we sinds januari dit jaar als nieuwe groep aangevangen zijn. Het raakt ons dat u zo attent reageert. Dank voor uw advies en de fijne review. mvg Chiang Mai Hilversum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste Thai in Hilversum! Ook voor vegetariërs 👌

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer een keer besteld bij Chang Mai. De levering was snel en het eten heerlijk! Wij bestellen graag te veel om 2 keer ervan te kunnen eten, het is dubbel genieten.

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als vanouds. Merci

, 21-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste restaurants met Thais eten in Hilversum, ongeacht of je daar eet of thuis laat bezorgen

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , lekker authentieke Thaise keuken.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima. Bezorging op juiste tijd. En het eten verrukkelijk en goed heet (temp)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

very nice

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische eten! Goed op smaak en lekker warm ! En de moeite genomen om tot naar huizen te komen ! Nog bedankt!!

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais eten en (op verzoek) heel snel bexirgd!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GEWOON TOP! En op tijd!

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

echt heel lekker. subtiele smaken. wij komen vanuit omgeving A'foort speciaal voor dit restaurant. zelfs voor afhalen, want zo goed verpakt dat het nog warm is bij aankomst.

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles vers gemaakt en dat proef je. Mag van mij iets meer groenten bij maar dat heeft niets met de kwaliteit te maken, is top!! Nu al 3x alles vegan besteld en ze doen echt hun best.

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genieten van het bestelde eten keurig verpakt en uitstekende temperatuur!

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, waren hier op vakantie, maar geven het door aan onze vrienden in Hilversum

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een tijdje geleden, maar was weer top! Op tijd bezorgd, het eten was lekker vers en erg smaakvol!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, alles vers. Bezorging uitstekend!

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Take-away this evening; red curry with shrimps and massaman curry with beef. Absolutely delicious and everything was really warm. Definitely recommend it!

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thais eten!

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Na zaterdag heerlijk te hebben gegeten hebben we vandaag weer diverse menu’s afgehaald bij Chiang Mai. Ook vandaag was het weer heerlijk! Dank Chiang Mai 🙏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vanavond top gegeten! Dank jullie wel Chiang Mai.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol en keurig bezorgd. Kroepoek van het huis!

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk. Was enigszins afgekoeld na het wandelend afhalen maar nog steeds heerlijk. Knapperige groenten en zacht vlees.

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer per ongeluk een keer bij een ander Thai restaurant besteld. Gelukkig weer bij Chiang Mai besteld, dat is waar je gewoon het best Thai eten kan bestellen. Echt weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Thaise maaltijden opgehaald en na het openen van de bakjes viel op dat dit met zorg was klaargemaakt. Het eten kwam met een goede, maar eenvoudige smaak, waardoor het een authentieke indruk gaf. Aanrader!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten/goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer geweldig, vol smaak en goed warm. De bezorging was aan de late kant, ongeveer 35 minuten later. De bezorger excuseerde zich uitgebreid. Voor ons is de late bezorging geen reden om niet meer te bestellen; het eten is te lekker

Reactie van Chiang Mai:Beste Margo en Marian, buiten uw complimenten over de bestelde gerechten (dank hiervoor) blijft het een uitdaging om een bestelling precies op tijd te bezorgen. Loosdrecht, Kortenhoef, Laren, ’s Gravenland, H-Meent, Ankeveen en geheel Hilversum waar allemaal mensen wonen die het erg op prijsstellen dat we onze Thaise specialiteiten bij hen aan de deur blijven bezorgen. Dit doen we graag en zelf met veel plezier. Het tijdsraam is soms op erg drukke dagen te krap wetende dat alle gerechten vers worden bereid voor elke bestelling weer. Dan kan het soms iets uitlopen in tijd, dit vinden we echt heel erg vervelend want dit staat haaks op wat we juist voor ogen hebben, een optimale beleving qua smaak en bezorging. Onze excuses. mvg. Chiang Mai Hilversum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. We moesten half uurtje langer wachten dan gepland maar was oke

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en zalig!

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Oprecht nergens anders (buiten Thailand) beter Thais eten gehad!

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en mega lekker eten. We komen hier zeker terug!

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels 3 X laten bezorgen. Verschillende gerechten geprobeerd en zowel in het weekend als door de week besteld. Alles altijd vers, royale porties en vriendelijke snelle bezorging. De 'Thaise pepersaus' waar ik via opmerkingen naar informeerde staat niet op de kaart maar was zooooo lekker!

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Alles naar wens. Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk kip kokos curry gegeten!! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed op tijd

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten - heerlijk warm bezorgd.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en betrouwbare bezorging Voor ons nog steeds nr. 1 thai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging precies op tijd. We hebben genoten.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden diverse kip- en vegetarische gerechten besteld, en die waren heerlijk!

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Kwam perfect thuis bezorgd, knapperig vers en warm!!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten, vers, smaakvol, echt zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk van smaak.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, smaakte echt goed. Voor iedereen persoonlijk, maar de gerechten mogen zelfs nog pittiger.

Reactie van Chiang Mai:Beste Mir, wij zijn altijd blij om te horen dat de bestelde gerechten gesmaakt hebben. Gelukkig want daar doen we echt enorm onze best voor om dit te bewerkstellingen. Net als alle andere Aziatische restaurants hebben we dagelijks met de termen: beetje pittig, pittig en erg pittig te maken. Dit zijn drie termen die voor iedereen iets anders betekenen. Buiten dat er veel gasten zijn die hun gerechten helemaal niet pittig willen. Nu lukt het met onze inschatting van deze term altijd wel redelijk goed om te bepalen hoe “heet” (pittig) iemand zijn gerecht wilt hebben, maar in uw geval zaten we er net naast, excuus hiervoor. Laat aub bij uw volgende bestelling, bij “opmerkingen” nog een extra omschrijving achter om ons hiermee te helpen. Dank... mvg Chiang Mai Hilversum

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en vooral smaakvol eten!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service en goede kwaliteit Bestelde voor grote groep en bestelling werd thuis bezorgd. Top

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer net zo heerlijk als anders. Bij het ophalen was er wat vertraging, maar niet veel en ik kreeg keurig een drankje aangeboden. Prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten en super snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Thais eten, we zijn er gek op!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het eten verrukkelijk, vers, warm en precies op tijd bezorgd.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde en lekker! Vooral hele snelle bezorging!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekeer hoor! Echt prima gegeten.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goede bezorging!

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijdsalade gegeten, vers bereid en dat proef je! Mooie smaken en goed in balans met elkaar. Complimenten aan de kokkin/ gastvrouw in prachtige jurk.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'voor u een extra bakje peper, want u bestelt anders altijd een pittig gerecht'. Zo werd mijn bestelling afgeleverd. Omdat mijn nichtje geen hete gerechten meer verdraagt had ik een 'zacht' gerecht besteld. Dit noem ik nog eens super-attent. Dank lieve medewerkers van Chiang Mai!

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals van ouds met de mee gewokte kip en chinese boomoren 🔥👌🏼

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer veel te lekker❤️

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Keng Kai Chiang Mai en Kai Pad Medmamuang beiden met gebakken rijst. Allebei heel smakelijk. Vooral Keng Kai heel subtiel. Bezorging was snel. We gaan het vast nog een keer doen.

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut zeer goede keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerrlijk!! Ze zitten midden in een verbouwing, maar de keuken draait door voor afhalen. Fijne muziek terwijl ik tussen de planken en tafels zat te wachten, ik was te vroeg. Kwaliteit, smaak, hoeveelheid en prijs in verhouding. Aanrader!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kai Nam Man Hoy was heerlijk (kipfilet met mix groente). Tod Man Pla (viskoekjes gemaakt met curry) smaakte iets te veel naar limoen. Service was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is by far de beste Thai in de omgeving van Utrecht en ‘t Gooi! Wij zijn gek op het eten en gek op de service en vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel! Veel succes met de ‘opening’ zaterdag! 🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekker thais eten! Snel bezorgd. Heerlijk gegeten!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk! Absoluut aanrader.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op tijd bezorgd!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect. Zeer goed eten en perfecte service dank

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de ingredienten waren vers, groenten en vlees, het was per portie voor ons veel te veel en meer dan we gewend waren. En tenslotte, prima eten, maar niet heel erg Thais van smaak,, meer gezond NL met n vleugje Thai.

Reactie van Chiang Mai:Beste Wilma, Alle medewerkers van Chiang Mai Hilversum voelen zich elke keer weer super trots als ze lezen dat onze gerechten heerlijk gesmaakt hebben. Dank hiervoor. Ons restaurant heeft een uitgebreide menukaart zodat we iedereen van de Thaise keuken kunnen laten genieten. Een gast die voor de eerste keer Thais eten besteld of een doorgewinterde kenner van de traditionele Thaise keuken. Het is dan ook enorm smaakbepalend welk gerecht u kiest en wat uw voorkeur heeft. Deze keuze heeft niet alleen te maken met de hoeveelheid pepers in een gerecht, maar vooral ook met de smaak van de overige ingrediënten, zoals de pittigheid van gember, de zuur van citroen, de romige smaak van kokosmelk en de geur van basilicum of koriander. Dit maakt de smaak van Thais eten juist zo uniek en smaakvol. mvg. Chiang Mai Hilversum

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd geleverd, heel fijn👍

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan goede kennismaking

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Op tijd en warm bezorgd.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate smaakvol. Zeer stipte bezorging. Porties zeer ruim

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en ontzettend lekker! Een dikke 10!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Thai in en rondom Hilversum! Heerlijk gegeten

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de maaltijd. Echt lekker!!!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en zeer attent👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! 3 verschillende gerechten, allemaal top! Warm, op tijd bezorgd, lekkere groente en vlees.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: VERRUKKELIJK

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Viskoekjes en de curry (geen en groen) waren heerlijk, spareribs niet echt bijzonder. Eten keurig op bestelde tijd klaar, vriendelijk personeel.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was heerlijk, en het gerecht ook. En belangrijk, prima op temperatuur.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en heel lekker.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke eigenaresse, met liefde bereid. Heerlijk gegeten. Aanrader!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht was het eten heerlijk (en nog een ruime hoeveelheid ook, dat wordt vandaag weer genieten). De bezorging was goed, op tijd, en we kregen zelfs een seintje dat de bezorger vertrokken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Van begin tot eind genieten! Bedankt!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 1e keer Thais besteld. Zo lekker kruidig, vers, warm en van superkwaliteit. Netjes bezorgd. Echt een aanrader.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies goede hoeveelheid, heb er nog wel zelf een beetje rijst bijgemaakt maar toen was het helemaal perfect. Lekker mals, krokant, kruidig... Heerlijk. Snelle, vriendelijke bezorger!

Reactie van Chiang Mai:Beste Jente, Het is altijd erg leuk om te horen dat onze gasten met de bij ons bestelde voorgerechten hun eigen culinaire gerecht creëren. Misschien voor de volgende keer een bakje geparfumeerde witte rijst erbij dan kunt u onmiddellijk genieten wanneer u thuiskomt. hartelijke dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht was super lekker, behalve niet perfect gekookte groenten. Bezorging snel en zeer vriendelijk.

Reactie van Chiang Mai:Beste Pete, Het is een zeer fijne lijn wat het koken van groenten betreft. Laat je groenten iets te lang koken, Is het resultaat slappe soepgroenten en worden ze smaakloos, Daarentegen de groenten te kort laten koken dat worden ze iets rauwig. Wat wij doen voor take-away en thuisbezorg gerechten: wij laten de groenten kort koken… en verpakken het gerecht onmiddellijk met alu folie zodat deze lekker warm blijft. Tijdens de trip naar de eindbestemming garen de groenten in de verpakking nog na. Bij de eindbestemming aangekomen zijn de groenten precies goed. Tijdens het bereiden van uw gerecht heeft onze kok er geen rekening mee gehouden dat u precies 300m van ons vandaan woont en uw bestelling binnen 1 minuut bij u thuis was. Gelukkig heeft het wel nog gesmaakt. mvg. Chiang Mai Hilversum.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En de bezorging was heel snel!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en goed verzorgd!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijke bezorging en perfect op tijd.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en uitstekende service, dit restaurant heeft echt hart voor de zaak. Aanrader!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor 1 persoon waar we met zijn tweeën van gegeten hebben. Eenvoudig om te bestellen en klaar op het afgesproken tijdstip. Erg vriendelijke bediening.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw weer uitstekend gegeten. Vers en smaakvol

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en bezorging, zoals gewoonlijk. Chiang Mai al meer dan 10 jaar op mijn favoriete lijstje!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was top! en lekker warm thuis bezorgd!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel heel lekker!!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later bezorgd dan toegezegd voor de tweede keer! Doe dat beter!!! Het eten is namelijk heerlijk!

Reactie van Chiang Mai:Beste Joost, Tussen 17:00 uur en 19:30 uur is het extreem druk bij ons in het restaurant, vooral in het weekend. Het is dan ook een enorme uitdaging om iedereen hun bestelling op de afgesproken tijd te bezorgen. Gelukkig lukt dit bijna altijd, helaas is dit niet bij u het geval geweest afgelopen zaterdag. Nogmaals ons excuus hiervoor. Wel blij te horen dat het allemaal gesmaakt heeft. mvg Chiang Mai Hilversum

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeer snelle bezorging en het ‘mandje’ van aluminium voor de zoetzure saus is prachtig. Wij hebben genoten en zijn zeer blij met onze keuze voor eten van Chiang Mai!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kom zeker nog een keer terug.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. En bijzonder smakelijk gegeten! Zeker een aanrader. Handig ook dat je bij bestellen kunt zien of een gerecht niet pittig, een beetje pittig of erg pittig is.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom hier al jaren. Wederom heerlijk gegeten en bestelling op tijd. Wellicht boven x bedrag geen bezorgkosten in rekening brengen?

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Vis met rode curry en kip met groene curry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Kwaliteit zoals ook altijd in het restaurant helemaal perfect.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouders getrakteerd op een Aroy en een Massaman-gerecht. Was genieten geblazen volgens hen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten, heel smakelijk.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor herhaling vatbaar, helaas

Reactie van Chiang Mai:Er is met Rosalie telefonisch contact geweest over de kwaliteit van haar bestelling. Na wat blijkt waren de voorgerechten niet naar haar smaak en iets uitgedroogd. De oorzaak lag in het feit dat door de enorme drukte de verkeerde verpakkingen waren meegegeven terwijl deze afgeschreven hadden moeten worden. Wij vinden dit ook bijzonder vervelend maar gaan dit zeker goed maken met Rosalie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen ging goed. bezorging keurig op afgesrpoken tijd. eten ook prima, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker allemaal Enige minpuntje vonden wij de prijsverhouding/hoeveelheid of grote loempia s niet helemaal goed Maar de smaak was heerlijk Wij gaan snel andere gerechten proeven Verheug mij nu al

Reactie van Chiang Mai:Geachte Familie Postma, wij zijn erg blij te horen het allemaal heerlijk gesmaakt heeft. Wat belangrijk is om te weten dat Chiang Mai Hilversum alle gerechten bereid vanuit basisbestanddelen, alle groentes, vlees en sauzen worden met de hand op een bepaalde manier gesneden en bereid. Niets kopen wij kant en klaar of half voorbereid. Hier gaat dan ook enorm veel tijd en mankracht in zitten. Onze specialiteiten chef en keuken team doen dit met veel liefde voor het vak en het beoogde eindresultaat. Deze manier van werken proef u dan ook onmiddellijk wanneer u een gerecht bij ons besteld. Dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer heerlijk eten, genoten van de heerlijke smaken.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al jaren bij Chiang Mai. Eten is voortreffelijk. Fijn ze nu 7 dgn open zijn voor afhalen en bezorgen. Keurig op tijd en eten nog steeds heerlijk!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig ingepakt bezorgd. Een compliment aan de kok! De gerechten waren heerlijk!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, hoewel ik dit gerecht meestal met garnalen of kip eet. Top en blij te horen dat ik voorlopig elke dag van de week bij jullie terecht zou kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chiang Mai blijft mijn favoriete, bezorging op afgesproken tijd en status update tussendoor. Het eten smaakt verfijnd en is lekker pittig

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Chiang Mai:Beste Ellen, wetende dat u een vaste klant bent vinden we het bijzonder vervelend dat wij niet volgens uw verwachting de service kunnen bieden die u verlangd. Als u rond de klok van 19:00 uur besteld geven wij aan dat het ongeveer een uurtje duurt voordat u uw bestelling ontvangt. Dit doen we om een slag om de arm te houden. Het is namelijk erg druk rond deze tijd. Wij hebben om 20:00 uur uw bestelling afgeleverd volgens afspraak. nogmaals excuus voor uw teleurstellende ervaring. Blij dat u toch genoten hebt van uw Thaise gerechten. mvg. Chiang Mai Hilversum

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk van Chiang Mai!!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer te laat met bezorgen en wederom moet het team het eten naar binnen schrokken om op tijd de uitzending in te gaan. Zijn jullie de volgende keer weer te laat Chiang Mai dan is het einde verhaal en zullen we bij jullie niet meer bestellen. De 3,00 euro bezorging kosten voor bestellingen ver boven de 100 euro zijn absurd. Jullie prijzen jullie zelf daarmee uit de markt. Groet Rolf Trijber streamstudio.nl

Reactie van Chiang Mai:Geachte Heer Trijber, Wij snappen uw teleurstelling als geen ander als uw bestelling iets later arriveert dan verwacht. Wij begrepen uw ontevredenheid maar al te goed omdat u dit ook nog eens verbaal heel duidelijk gemaakt heeft naar één van onze medewerksters toe. Het zijn dan ook zeer onverwachte momenten of situaties waar wij totaal geen invloed op kunnen uitoefenen dat een bestelling soms iets later bezorgd wordt. Als er een duidelijke “Deadline” is, laat dat ons alstublieft van tevoren even weten zodat we hier extra rekening mee zullen houden. Ons streven is zo goed mogelijk op tijd bezorgen en gelukkig lukt dat op enkele zeer vervelende uitzonderingen meestal wel. De kosten die gerekend worden voor het thuisbezorgen dekt nauwelijks de werkelijke kosten voor levering aan huis. Dit kan elke horecaondernemer vooral in deze tijd beamen. Door meestal grotere porties of het “iets” extra bij de bestelling te voegen proberen we ongezegd toch deze kosten te compenseren naar de klant. Wij zijn ieder geval wel blij dat de bestelde gerechten helemaal naar uw smaak waren. mvg. Chiang Mai Hilversum.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, echter besteld voor 17.30 en kwam om 17.50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ook bezorging verliep prima. Waar we op wachten is eten voor de sfeer in het restaurant, maar dat doet iedereen. Hopelijk kan dat snel weer, succes.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, alsof ik even weer in Thailand was.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Soest komen wij speciaal hier het Thaise eten halen, dus dat zegt genoeg over smaak, kwaliteit en service.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten gehaald bij de nieuwe eigenaar. Het was uitstekend, goed verpakt. Het smaakte heerlijk, vers en met zorg gemaakt. Kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk! Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaak is het door ons bestelde eten bij de horeca al erg afgekoeld of echt te weinig ! Bij Chiang Mai was t eten precies op tijd klaar, lekker warm , behoorlijke porties en zeer zeker erg lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De gerechten waren goed gevuld en je krijgt ruime porties. Wij zullen hier zeker vaker gaan bestellen!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, warm, pittig. Met ogen dicht ben je in Thailand. Attente en vriendelijke bezorging. Zo positief ben ik niet vaak.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Wij hopen dat jullie gauw weer open mogen/kunnen, tussentijds is dit een prima alternatief.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Bezorger kwam ruim op tijd.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Waar voor je geld! Rijk gevulde porties en de smaak is zo geweldig puur! WE LOVE IT! Inmiddels al 5x eten afgehaald en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een dikke aanrader is!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte uitstekend

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel iets langer dan als aflevertijd werd aangegeven. Maar zij belden netjes op tijd om aan te geven dat het iets langer zou gaan duren. Al met al dus netjes gecommuniceerd en erg lekker gegeten!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

voor de 5de keer besteld bij Chiang Mai....verschillende gerechten uitgeprobeerd incl. gele curry....zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten kippensoep erg lekker echt een aanrader Verder verschillende gerechten besteld die ook erg lekker waren Zeker de moeite waard

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw en altijd heerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanrader! Goed eten en op tijd bezorgd. Gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg netjes al dat ze gewoon je even bellen 3 min. Voordat het eten er is. En het eten was heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, heerlijk vers smaakte het geheel en genoeg.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super enthousiaste en lieve mensen aan de telefoon! En het eten was echt heeeerlijk. Net of ik weer in Pai op walkingstreet was.. genieten dus!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog heet uit de verpakking, perfect bezorgd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorger meer dan een half uur te laat en de gasten hadden haast. Die moesten naar Den Bosch en thuis zijn voor 21 uur ivm de avondklok. Eten was heerlijk en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Chiang Mai:Hilversum en omstreken is een fijne plek om lekker eten voor te koken. Elke bestelling wordt voor u apart gemaakt en individueel bezorgd. We rijden dus niet met 3 of 4 bestelling tegelijk weg. Tijdens de drukkere avonden werken we echt hard en dragen we er veel zorg aan om de bestellingen precies op tijd bij u te krijgen. We rijden met verschillende bezorgers om dit te bewerkstellingen. Maar we geven met tegenzin toe het moment dat er 7 tot 8 verzoeken voor een bepaald tijdstip binnenkomt, dat we moeten schuiven met de aflevertijd. Dit kan 15 minuten tot soms wel 30 minuten zijn. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak maar elke keer dat dit voorkomt is te veel in onze beleving. Onze absolute excuses hiervoor. mvg Chiang Mai Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, verfijnde smaak van de gerechten en sneller dan verwacht in huis. Indicatie op de website met verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo, echt lekker gegeten! We zouden graag bij jullie binnen komen, maar (Corona) de bezorging aan huis was tot in de puntjes geregeld. Chapeau!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 1 uur en 55 min gewacht op het eten🙈. En toen waren de voorgerechten (niet in folie) al lauw. Alleen vanwege de excuses en een fles wijn die naderhand werden gebracht zullen we het nog één keer proberen.

Reactie van Chiang Mai:Geachte heer van Ellinkhuizen, dank voor uw review. Inderdaad was de bestelling in kwestie voor 20:00 uur besproken met u en werd deze 55 minuten later bezorgd. Nogmaals ons excuus hiervoor. Onze hoofdgerechten worden in zwarte seal bakjes verpakt en in plastiek gewikkeld zodat de gerechten netjes en schoon arriveren, daarna in alu folie en pakpapier verpakt om de warmte en kwaliteit te bewaren. Onze voorgerechten daarentegen verpakken we niet in alu folie maar in speciaal geselecteerde foam bakjes, deze houden het gerecht warm zonder deze af te sluiten en komt de presentatie van het voorgerecht ten goede. De naderhand gebrachte gerechten en de fles wijn waren daar niet om het goed te maken met u, maar meer een reflectie van teleurstelling in onszelf dat wij onze gemaakte afspraak niet naar behoren nagekomen zijn. mvg, Chiang Mai Hilversum

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chiang Mai Hilversum heeft ons nog nooit teleurgesteld, niet in het echte restaurant en ook nu, nu het in Coronatijd wordt thuisbezorgd, is het eten van uitstekende kwaliteit en heerlijk ! We steunen Chiang Mai dan ook door het thuis te laten bezorgen en komen graag na Corona weer in ons favoriete restaurant !

Reactie van Chiang Mai:Beste Fam. Feldmann, niet alleen wij maar ook de meeste van onze horeca collega’s worden hard getroffen door deze langdurige Corona tragedie. Het is ook bijzonder hartverwarmend om uw reactie te lezen, dank hiervoor en we verwelkomen u graag als deze ellende achter de rug is. mvg, Chiang Mai Hilversum.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker. Goed verpakt. Doen we nog een keer.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger ! Netjes gebeld, dat hij er bijna aankwam. Eten heerlijk, goed warm en netjes verpakt !! Echt aanrader.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier gaan we zeker vaker bestellen

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heldere menukaart, makkelijk bestellen, snelle thuisbezorging, HEERLIJK ETEN, kortom: zeer tevreden klant.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en er was rekening gehouden met ons verzoek om het pittig te maken. Heel fijn. Bestellen zeker opnieuw

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, kan niet anders zeggen! Kleine tip, ik mis online hoe pittig het gerecht is.

Reactie van Chiang Mai:Beste Frederique, het blijft altijd erg moeilijk om de juiste graad van pittigheid in te schatten. Het heeft allemaal te maken met iemands referentiekader. Iemand die verschillende keren in Thailand is geweest zal bij een notering "2 pepers" zich afvragen of het gerecht wel pepers bevat, terwijl iemand die dit desbetreffende gerecht voor de eerste keer besteld zal bij de notering "1 peper" zijn mond branden. Toch zullen we zeker uw tip meenemen en bij verschillende gerechten een peper notering gaan plaatsen. (de pepers staan nu bij de maaltijden) Dank voor de feedback en uw geweldige review! mvg. Chiang Mai Hilversum

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn om even het gevoel te hebben of je in Thailand bent. Bezorging op afgesproken tijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pittig eten Alles goed verzorgd en op tijd en vriendelijk geleverd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijden van prima kwaliteit, erg smakelijk. Geinformeerd over de aflevering en afgesproken tijdstip afgeleverd.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, snelle bezorging en ze bellen ook nog als ze er bijna zijn.. betere service kan je toch niet wensen

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig was eten weer prima, alleen 45 min te laat bezorg, gaf wat avondklok problemen voor onze gast

Reactie van Chiang Mai:Dank u voor de 5 sterren review over uw bestelde gerechten van gisterenavond. Wat betreft de bezorging van uw bestelling hebben we de bal helaas laten liggen zogezegd. Het was zondagavond bijzonder druk. Wij geven op diverse websites aan dat de bezorgtijden op zondag door de vele bestellingen soms kunnen afwijken van de beloofde tijden die we aangeven. Maar 45 minuten later dan beloofd terwijl er een avondklok om 21:00 uur ingaat is een situatie die we over het hoofd hebben gezien. Absoluut een leermoment voor ons, onze excuses voor de ongewenste situatie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ontzettend jammer dat alles lauw was🥱😟

Reactie van Chiang Mai:Dank u hartelijk voor uw 5 sterren beleving over de kwaliteit en de bezorging van uw bestelling. De nieuwe Chiang Mai Hilversum staat voor smaakvol en authentiek Thaise gerechten dat met veel zorg en aandacht bereid wordt. Hiermee willen we een optimale klantbeleving bewerkstellingen. Het is ook buitengewoon jammer om toch tussen de regels te horen dat de temperatuur van bepaalde gerechten niet volgens uw wens was. Dit gaan we zeker intern bespreken en verder oppakken. Wij gaan vandaag nog telefonisch contact met u opnemen. Mvg, Chiang Mai Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! Zeker de moeite geweest om van wat verder te rijden! Super vriendelijk geholpen. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service. Op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met veel smaak en verse producten. Echt een aanrader.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekkerrrr

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk van smaak. Op tijd bezorgd. Alles netjes verpakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. En het eten smaakte prima! 👍

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten