Beoordelingen van Chiang Mai Hilversum

Recente recensies van Chiang Mai Hilversum

5 sterren na 90 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel heel lekker!!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later bezorgd dan toegezegd voor de tweede keer! Doe dat beter!!! Het eten is namelijk heerlijk!

Reactie van Chiang Mai:Beste Joost, Tussen 17:00 uur en 19:30 uur is het extreem druk bij ons in het restaurant, vooral in het weekend. Het is dan ook een enorme uitdaging om iedereen hun bestelling op de afgesproken tijd te bezorgen. Gelukkig lukt dit bijna altijd, helaas is dit niet bij u het geval geweest afgelopen zaterdag. Nogmaals ons excuus hiervoor. Wel blij te horen dat het allemaal gesmaakt heeft. mvg Chiang Mai Hilversum

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeer snelle bezorging en het ‘mandje’ van aluminium voor de zoetzure saus is prachtig. Wij hebben genoten en zijn zeer blij met onze keuze voor eten van Chiang Mai!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Kom zeker nog een keer terug.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. En bijzonder smakelijk gegeten! Zeker een aanrader. Handig ook dat je bij bestellen kunt zien of een gerecht niet pittig, een beetje pittig of erg pittig is.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom hier al jaren. Wederom heerlijk gegeten en bestelling op tijd. Wellicht boven x bedrag geen bezorgkosten in rekening brengen?

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Vis met rode curry en kip met groene curry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Kwaliteit zoals ook altijd in het restaurant helemaal perfect.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ouders getrakteerd op een Aroy en een Massaman-gerecht. Was genieten geblazen volgens hen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend gegeten, heel smakelijk.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor herhaling vatbaar, helaas

Reactie van Chiang Mai:Er is met Rosalie telefonisch contact geweest over de kwaliteit van haar bestelling. Na wat blijkt waren de voorgerechten niet naar haar smaak en iets uitgedroogd. De oorzaak lag in het feit dat door de enorme drukte de verkeerde verpakkingen waren meegegeven terwijl deze afgeschreven hadden moeten worden. Wij vinden dit ook bijzonder vervelend maar gaan dit zeker goed maken met Rosalie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestellen ging goed. bezorging keurig op afgesrpoken tijd. eten ook prima, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker allemaal Enige minpuntje vonden wij de prijsverhouding/hoeveelheid of grote loempia s niet helemaal goed Maar de smaak was heerlijk Wij gaan snel andere gerechten proeven Verheug mij nu al

Reactie van Chiang Mai:Geachte Familie Postma, wij zijn erg blij te horen het allemaal heerlijk gesmaakt heeft. Wat belangrijk is om te weten dat Chiang Mai Hilversum alle gerechten bereid vanuit basisbestanddelen, alle groentes, vlees en sauzen worden met de hand op een bepaalde manier gesneden en bereid. Niets kopen wij kant en klaar of half voorbereid. Hier gaat dan ook enorm veel tijd en mankracht in zitten. Onze specialiteiten chef en keuken team doen dit met veel liefde voor het vak en het beoogde eindresultaat. Deze manier van werken proef u dan ook onmiddellijk wanneer u een gerecht bij ons besteld. Dank voor uw review. mvg. Chiang Mai Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer heerlijk eten, genoten van de heerlijke smaken.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg lekker

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom al jaren bij Chiang Mai. Eten is voortreffelijk. Fijn ze nu 7 dgn open zijn voor afhalen en bezorgen. Keurig op tijd en eten nog steeds heerlijk!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig ingepakt bezorgd. Een compliment aan de kok! De gerechten waren heerlijk!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, hoewel ik dit gerecht meestal met garnalen of kip eet. Top en blij te horen dat ik voorlopig elke dag van de week bij jullie terecht zou kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chiang Mai blijft mijn favoriete, bezorging op afgesproken tijd en status update tussendoor. Het eten smaakt verfijnd en is lekker pittig

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Chiang Mai:Beste Ellen, wetende dat u een vaste klant bent vinden we het bijzonder vervelend dat wij niet volgens uw verwachting de service kunnen bieden die u verlangd. Als u rond de klok van 19:00 uur besteld geven wij aan dat het ongeveer een uurtje duurt voordat u uw bestelling ontvangt. Dit doen we om een slag om de arm te houden. Het is namelijk erg druk rond deze tijd. Wij hebben om 20:00 uur uw bestelling afgeleverd volgens afspraak. nogmaals excuus voor uw teleurstellende ervaring. Blij dat u toch genoten hebt van uw Thaise gerechten. mvg. Chiang Mai Hilversum

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk van Chiang Mai!!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer te laat met bezorgen en wederom moet het team het eten naar binnen schrokken om op tijd de uitzending in te gaan. Zijn jullie de volgende keer weer te laat Chiang Mai dan is het einde verhaal en zullen we bij jullie niet meer bestellen. De 3,00 euro bezorging kosten voor bestellingen ver boven de 100 euro zijn absurd. Jullie prijzen jullie zelf daarmee uit de markt. Groet Rolf Trijber streamstudio.nl

Reactie van Chiang Mai:Geachte Heer Trijber, Wij snappen uw teleurstelling als geen ander als uw bestelling iets later arriveert dan verwacht. Wij begrepen uw ontevredenheid maar al te goed omdat u dit ook nog eens verbaal heel duidelijk gemaakt heeft naar één van onze medewerksters toe. Het zijn dan ook zeer onverwachte momenten of situaties waar wij totaal geen invloed op kunnen uitoefenen dat een bestelling soms iets later bezorgd wordt. Als er een duidelijke “Deadline” is, laat dat ons alstublieft van tevoren even weten zodat we hier extra rekening mee zullen houden. Ons streven is zo goed mogelijk op tijd bezorgen en gelukkig lukt dat op enkele zeer vervelende uitzonderingen meestal wel. De kosten die gerekend worden voor het thuisbezorgen dekt nauwelijks de werkelijke kosten voor levering aan huis. Dit kan elke horecaondernemer vooral in deze tijd beamen. Door meestal grotere porties of het “iets” extra bij de bestelling te voegen proberen we ongezegd toch deze kosten te compenseren naar de klant. Wij zijn ieder geval wel blij dat de bestelde gerechten helemaal naar uw smaak waren. mvg. Chiang Mai Hilversum.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, echter besteld voor 17.30 en kwam om 17.50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ook bezorging verliep prima. Waar we op wachten is eten voor de sfeer in het restaurant, maar dat doet iedereen. Hopelijk kan dat snel weer, succes.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top, alsof ik even weer in Thailand was.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Soest komen wij speciaal hier het Thaise eten halen, dus dat zegt genoeg over smaak, kwaliteit en service.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten gehaald bij de nieuwe eigenaar. Het was uitstekend, goed verpakt. Het smaakte heerlijk, vers en met zorg gemaakt. Kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk! Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vaak is het door ons bestelde eten bij de horeca al erg afgekoeld of echt te weinig ! Bij Chiang Mai was t eten precies op tijd klaar, lekker warm , behoorlijke porties en zeer zeker erg lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De gerechten waren goed gevuld en je krijgt ruime porties. Wij zullen hier zeker vaker gaan bestellen!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, warm, pittig. Met ogen dicht ben je in Thailand. Attente en vriendelijke bezorging. Zo positief ben ik niet vaak.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!! Wij hopen dat jullie gauw weer open mogen/kunnen, tussentijds is dit een prima alternatief.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Bezorger kwam ruim op tijd.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Waar voor je geld! Rijk gevulde porties en de smaak is zo geweldig puur! WE LOVE IT! Inmiddels al 5x eten afgehaald en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een dikke aanrader is!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte uitstekend

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel iets langer dan als aflevertijd werd aangegeven. Maar zij belden netjes op tijd om aan te geven dat het iets langer zou gaan duren. Al met al dus netjes gecommuniceerd en erg lekker gegeten!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

voor de 5de keer besteld bij Chiang Mai....verschillende gerechten uitgeprobeerd incl. gele curry....zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten kippensoep erg lekker echt een aanrader Verder verschillende gerechten besteld die ook erg lekker waren Zeker de moeite waard

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw en altijd heerlijk

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanrader! Goed eten en op tijd bezorgd. Gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg netjes al dat ze gewoon je even bellen 3 min. Voordat het eten er is. En het eten was heerlijk

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, heerlijk vers smaakte het geheel en genoeg.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super enthousiaste en lieve mensen aan de telefoon! En het eten was echt heeeerlijk. Net of ik weer in Pai op walkingstreet was.. genieten dus!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog heet uit de verpakking, perfect bezorgd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorger meer dan een half uur te laat en de gasten hadden haast. Die moesten naar Den Bosch en thuis zijn voor 21 uur ivm de avondklok. Eten was heerlijk en goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Chiang Mai:Hilversum en omstreken is een fijne plek om lekker eten voor te koken. Elke bestelling wordt voor u apart gemaakt en individueel bezorgd. We rijden dus niet met 3 of 4 bestelling tegelijk weg. Tijdens de drukkere avonden werken we echt hard en dragen we er veel zorg aan om de bestellingen precies op tijd bij u te krijgen. We rijden met verschillende bezorgers om dit te bewerkstellingen. Maar we geven met tegenzin toe het moment dat er 7 tot 8 verzoeken voor een bepaald tijdstip binnenkomt, dat we moeten schuiven met de aflevertijd. Dit kan 15 minuten tot soms wel 30 minuten zijn. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak maar elke keer dat dit voorkomt is te veel in onze beleving. Onze absolute excuses hiervoor. mvg Chiang Mai Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten, verfijnde smaak van de gerechten en sneller dan verwacht in huis. Indicatie op de website met verwachte tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo, echt lekker gegeten! We zouden graag bij jullie binnen komen, maar (Corona) de bezorging aan huis was tot in de puntjes geregeld. Chapeau!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 1 uur en 55 min gewacht op het eten🙈. En toen waren de voorgerechten (niet in folie) al lauw. Alleen vanwege de excuses en een fles wijn die naderhand werden gebracht zullen we het nog één keer proberen.

Reactie van Chiang Mai:Geachte heer van Ellinkhuizen, dank voor uw review. Inderdaad was de bestelling in kwestie voor 20:00 uur besproken met u en werd deze 55 minuten later bezorgd. Nogmaals ons excuus hiervoor. Onze hoofdgerechten worden in zwarte seal bakjes verpakt en in plastiek gewikkeld zodat de gerechten netjes en schoon arriveren, daarna in alu folie en pakpapier verpakt om de warmte en kwaliteit te bewaren. Onze voorgerechten daarentegen verpakken we niet in alu folie maar in speciaal geselecteerde foam bakjes, deze houden het gerecht warm zonder deze af te sluiten en komt de presentatie van het voorgerecht ten goede. De naderhand gebrachte gerechten en de fles wijn waren daar niet om het goed te maken met u, maar meer een reflectie van teleurstelling in onszelf dat wij onze gemaakte afspraak niet naar behoren nagekomen zijn. mvg, Chiang Mai Hilversum

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chiang Mai Hilversum heeft ons nog nooit teleurgesteld, niet in het echte restaurant en ook nu, nu het in Coronatijd wordt thuisbezorgd, is het eten van uitstekende kwaliteit en heerlijk ! We steunen Chiang Mai dan ook door het thuis te laten bezorgen en komen graag na Corona weer in ons favoriete restaurant !

Reactie van Chiang Mai:Beste Fam. Feldmann, niet alleen wij maar ook de meeste van onze horeca collega’s worden hard getroffen door deze langdurige Corona tragedie. Het is ook bijzonder hartverwarmend om uw reactie te lezen, dank hiervoor en we verwelkomen u graag als deze ellende achter de rug is. mvg, Chiang Mai Hilversum.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker. Goed verpakt. Doen we nog een keer.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger ! Netjes gebeld, dat hij er bijna aankwam. Eten heerlijk, goed warm en netjes verpakt !! Echt aanrader.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier gaan we zeker vaker bestellen

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heldere menukaart, makkelijk bestellen, snelle thuisbezorging, HEERLIJK ETEN, kortom: zeer tevreden klant.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en er was rekening gehouden met ons verzoek om het pittig te maken. Heel fijn. Bestellen zeker opnieuw

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, kan niet anders zeggen! Kleine tip, ik mis online hoe pittig het gerecht is.

Reactie van Chiang Mai:Beste Frederique, het blijft altijd erg moeilijk om de juiste graad van pittigheid in te schatten. Het heeft allemaal te maken met iemands referentiekader. Iemand die verschillende keren in Thailand is geweest zal bij een notering "2 pepers" zich afvragen of het gerecht wel pepers bevat, terwijl iemand die dit desbetreffende gerecht voor de eerste keer besteld zal bij de notering "1 peper" zijn mond branden. Toch zullen we zeker uw tip meenemen en bij verschillende gerechten een peper notering gaan plaatsen. (de pepers staan nu bij de maaltijden) Dank voor de feedback en uw geweldige review! mvg. Chiang Mai Hilversum

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, fijn om even het gevoel te hebben of je in Thailand bent. Bezorging op afgesproken tijd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pittig eten Alles goed verzorgd en op tijd en vriendelijk geleverd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijden van prima kwaliteit, erg smakelijk. Geinformeerd over de aflevering en afgesproken tijdstip afgeleverd.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, snelle bezorging en ze bellen ook nog als ze er bijna zijn.. betere service kan je toch niet wensen

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig was eten weer prima, alleen 45 min te laat bezorg, gaf wat avondklok problemen voor onze gast

Reactie van Chiang Mai:Dank u voor de 5 sterren review over uw bestelde gerechten van gisterenavond. Wat betreft de bezorging van uw bestelling hebben we de bal helaas laten liggen zogezegd. Het was zondagavond bijzonder druk. Wij geven op diverse websites aan dat de bezorgtijden op zondag door de vele bestellingen soms kunnen afwijken van de beloofde tijden die we aangeven. Maar 45 minuten later dan beloofd terwijl er een avondklok om 21:00 uur ingaat is een situatie die we over het hoofd hebben gezien. Absoluut een leermoment voor ons, onze excuses voor de ongewenste situatie. Mvg. Chiang Mai Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ontzettend jammer dat alles lauw was🥱😟

Reactie van Chiang Mai:Dank u hartelijk voor uw 5 sterren beleving over de kwaliteit en de bezorging van uw bestelling. De nieuwe Chiang Mai Hilversum staat voor smaakvol en authentiek Thaise gerechten dat met veel zorg en aandacht bereid wordt. Hiermee willen we een optimale klantbeleving bewerkstellingen. Het is ook buitengewoon jammer om toch tussen de regels te horen dat de temperatuur van bepaalde gerechten niet volgens uw wens was. Dit gaan we zeker intern bespreken en verder oppakken. Wij gaan vandaag nog telefonisch contact met u opnemen. Mvg, Chiang Mai Hilversum

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! Zeker de moeite geweest om van wat verder te rijden! Super vriendelijk geholpen. Wij komen zeker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service. Op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met veel smaak en verse producten. Echt een aanrader.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekkerrrr

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk van smaak. Op tijd bezorgd. Alles netjes verpakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger. En het eten smaakte prima! 👍

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten